PDA

Trego pamjen e plot t : TruallPages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71

 1. Tirane, shes truall 8.000 m 800.000 Euro (rruga Farke Tirane)
 2. Tirane, shes toke bujqesore 1.000 m 45.000 Euro (Lanabregas)
 3. Tirane, shes toke 7.000 m 290.000 Euro (vishnje)
 4. Durres, Shiten 4 Toka Are me Siperfaqe totale prej 4.568 m, 753.720 Euro (Spitalle)
 5. Durres, shes truall ne bregdet 5.350 m 214.000 Euro (Kepi i Rodonit)
 6. Elbasan, Shitet Truall 1.479 m dhe Ndertese 540.6 m, 16.104.000 Leke (Baldresh)
 7. Kruje, Shiten dy Toka me siperfaqe totale 15.648 m, 2.200.000 Euro (Qerek, Kruj, Prane Aeroportit ne Rinas)
 8. Kavaje, Shitet Truall 150 m dhe Ndertese 112.6 m, 16.500 Euro (Kavaje)
 9. Fier, shitet Toke Are 15.000 m 6.600.000 Leke (Afrim i Ri, Fier)
 10. Tirane, Shitet Pyll me siperfaqe totale 27.070.6 m, 600.000 Euro (Yrshek)
 11. Tirane, Shitet Toke Are 2.800 m, 169.400 Euro (Tufine)
 12. Fier, shitet Toke Are 15.000 m 6.600.000 Leke (Afrim i Ri, Fier)
 13. Shqiperi, shes truall 866 m 400.000 Euro (Vilat Amerikane)
 14. Toke me qera ne nje kompleks rural.
 15. Shkoder, shitet Truall (241 m2) dhe Ndertese (142 m2) 6.270.000 Leke (Rruga Perlat Rexhepi)
 16. Tirane, shes toke 1.501 m 100.000 Euro (Shkoze)
 17. Tirane, shes vile 330 m 550.000 Euro (Selite)
 18. Tirane, shes toke bujqesore 3.000 m 240.000 Euro (Prush)
 19. Tirane, shes toke 2.000 m 180.000 Euro (Prush)
 20. Tirane, shes toke 1.500 m 6.000.000 Leke (Prush)
 21. Tirane, shes toke 3.860 m 19.000.000 Leke (Prush)
 22. Tirane, shes truall 2.000 m 180.000 Euro
 23. Gjiri Lalezit, shes toke ne bregdet 4.000 m 180.000 Euro (HAMALLAJ)
 24. Spille, shes toke ne bregdet 7.500 m 112.500 Euro (Spille)
 25. Kavaje, shes toke 2.800 m 84.000 Euro (Ura e Leshniqes)
 26. Kavaje, shes truall 3.800 m 40.000 Euro (Kodrat e Golemit Kavaje)
 27. Kavaje, shes toke 949 m 35.000 Euro (Kavaje)
 28. Golem, shes toke 800 m 42.000 Euro (Kryemedhenj)
 29. Mali Robit, shes 255.000 Euro (Mali i Robit)
 30. Qerret, shes 3.500 m 122.500 Euro (Qerret)
 31. Durres, shes toke 900 m 95.000 Euro (Kenete Durres)
 32. Tirane, shes toke 4.500 m 135.000 Euro (Petrele)
 33. Tirane, shitet toke bujqesore me siperfaqe 500 m, 1.205.000 Leke (Qeha-Shytaj, Tirane)
 34. Fier, shitet Toke Are 3.000 m 4.400.000 Leke (Fshati Kuman)
 35. Shitet Toke Are (1390 m2) Truall (200 m2) dhe Ndertese (90 m2) 2.200.000 Leke (Gurez, Lac)
 36. Fier, shes toke 1.000.000 m 3.8 Euro/m2 (Darzeze)
 37. Durres, shes toke 53.466 m 534.660 Euro (Spitalle)
 38. Tirane, shes truall 255 m (Haki Stermilli, Kombinat)
 39. Tirane, shes truall 2.900 m 115.000 Euro (Rruga Tirane Elbasan)
 40. Durres, shes toke📣 1.400 m 55.000 Euro (UNAZA E PLAZHIT PLEPA -DURRES KM1)📣
 41. Tirane, shes toke 3.000 m 60 Euro/m2 (Berzhite)
 42. Tirane, shes toke 2.500 m 110.000 Euro (Peze e Madhe)
 43. Tirane, shes toke 10.000 m 1.000.000 Euro (farke)
 44. Elbasan, shes toke bujqesore 580 m 36000 Euro (lagja nr 3 cerrik(lagja camve))
 45. Tirane, shes toke 4.428 m 370.000 Euro
 46. Lushnje, shes toke 9.817 m 65.000 Euro (germenj)
 47. Tirane, shes toke 2.520 m 504.000 Euro (Rruga Nacionale Tirane-Durres)
 48. Lushnje, shes toke bujqesore 9817m, parcele e mbjelle 65.000 Euro (germenj,lushnje)
 49. Gjiri Lalezit, shes toke ne bregdet 11.000 m 550.000 Euro (KEPI I RDODONIT)
 50. Tirane, shes truall 8.000 m 399.000 Euro (Daias Tirane)