lloji i njoftimit. : njoftim

Shteti............: AL,

Qyteti............: Elbasan

Studio Plus AKSEL disponon per ju:
  • Bejme montazhe dhe riprodhim te gjitha llojeve te kasetave.
  • Prodhim DVD & CD dhe kapaket me fotot e tyre.
  • Filmime dixhitale te te gjitha evenimenteve.
  • Disponojme DJ profesionist me audio te fuqishme.
  • Realizoj foto montazhe & reklama.
  • Shpejtesia,cilesia dhe cmimi eshte nga me konkurueset ne treg


Cel. : +355 693266319