Advansis sh.p.k. kёrkon tё punёsojё staf nё pozicionin e mёposhtem:

Specialist IT

Pranё zyrёs sё kompanisё nё Tiranё. 1 vend, pozicion full time.

Pёrshkrimi i pozicionit

Kandidati duhёt tё ketё eksperiece nё instalimin e sistemeve tё mёposhtme:

 • Sisteme IT
 • Sisteme Survejimi.
 • Kontrollit tё aksesit.
 • Detektim nga zjarri, dhe sistemet e alarmit.
 • Telefonisё, Citofonisё, TV etj.
 • Rrjete LAN etj.


Detyrat


 • Tё zbatoje projektet e instalimit pёr sistemet e mёsipёrme.
 • Jep mbeshtetje teknike, ne rast problemesh, pёr sistemet e implementuara.


Kėrkesat e kandidatit pėr kėtė pozicion janė:


 • Arsim i mesem teknik ose Diplome universitare BS/MA nё Teknologji Informacioni, Shkenca Kompiuterike, Informatike, Mekatronike, apo Elektrik.
 • Minimalisht 1 vit eksperiencё pune e provuar nё kёtё profil.
 • Energjik dhe fleksibёl nё oraret e punёs.
 • Aftesi tё mira komunikimi dhe punёs nё grup.
 • Leje dhe aftesi drejtimi automieti perben avantazh.


Kandidatёt duhet tё dёrgojnё CV duke specifikuar pozicionin nё info@advansis.eu
Pёr mё tepёr oferta pune vizitoni
http://advansis.eu/web/index.php/company/work

Vetёm kandidatёt e pёrzgjedhur do tё kontaktohen.