KAMEZ MOTORRIST SHPERNDARES PJESE KEMBIMI


KAMEZ OFROJ PUNE MOTORRIST SHPERNDARES PJESE KEMBIMI,

PREFEROHET ME EKSPERIENCE PUNE DHE TE DIJE TI JAPI MIRE MOTORRIT.

I INTERESUARI DUHET TE KETE PATENTE MAKINE OSE MOTORRI.

PAGA 300 mije lek


Kontaktoni

Tel : 0682060059

Tel : 0692060059