Ju pelqen futbolli? Jeni ne kontakt me te?

Ofrojme mundesi punesimi part-time per te mbuluar ndeshje futbolli nga stadiumet shqiptare. Nevojitet njohje mbi mesatare e anglishtes dhe nje lloj trajnimi i vogel qe ju dergohet me dokumente. Nese jeni te interesuar kontaktoni duke derguar nje e-mail me CV tuaj (te thjeshte) ne :

albaniamatchcoverage@gmail.com

Nevojitet dikush sa me shpejt.

Pagesa varion ne 25 euro per cdo ndeshje te mbuluar. Mos hezitoni te kontaktoni.
+Apliko