970 HP gjej pronajuaj

kėrko:

Type: Posts; User: Globe Group; Fjala/-ėt kyēe:

Faqja 1 nga 6 1 2 3 4

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, ofroj vend pune Magazinier

  Global Net pjese e Globe Group eshte nje kompani e krijuar qe prej vitit 1996 qe realizon, dizenjim, projektim dhe zbatim ne shitjen me shumice dhe pakice te sistemeve dhe produkteve ne fushat e:...
 2. Tirane, ofroj vend pune Kategori Menaxher

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2002, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e Suksesit “ Stafin e...
 3. Tirane, ofroj vend pune Specialiste Finance

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 4. Tirane, ofroj vend pune Specialiste Kujdesit te Klientit

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 5. Vlore, shitet apartament 1+1 me pamje nga deti 64.000 Euro

  Zona/Rruga : Dhimiter Konomi
  Shitet Apartament 1+1 me pamje nga deti ne Vlore.
 6. Tirane, ofroj vend pune Specialist/e Marketingu

  Kompania EGS Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore.Nderton objekte ku perfshihen rezidenca individuale, objekte multifamiljare, objekte industriale, qendra...
 7. Tirane, ofroj vend pune Digital Marketing Specialist

  Kompania EGS Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore.Nderton objekte ku perfshihen rezidenca individuale , objekte multifamiljare,objekte industriale, qendra...
 8. Tirane, ofroj vend pune Specialiste Kase dhe Desku

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 9. Tirane, ofroj vend pune Teknik per Televizore

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2002, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e pėrkushtuar...
 10. Tirane, ofroj vend pune Supervizor/e Dyqanesh Globe

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e pėrkushtuar...
 11. Vlore, ofroj vend pune Menaxher Dyqani

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 12. Tirane, ofroj vend pune Web Master

  EGS -Engineering Global Solution eshte nje kompani e cila operon ne fushen e elektromekanikes dhe ndertimit. Ne jemi te specializuar ne sektorin e elektromekanikes me projektim, zbatim, punime...
 13. Tirane, ofroj vend pune Teknik

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2002, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e pėrkushtuar...
 14. Tirane, ofroj vend pune Specialist IT

  EGS -Engineering Global Solution eshte nje kompani e cila operon ne fushen e elektromekanikes dhe ndertimit. Ne jemi te specializuar ne sektorin e elektromekanikes me projektim, zbatim, punime...
 15. Tirane, ofroj vend pune Operatore ne Servis

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e pėrkushtuar...
 16. Tirane, ofroj vend pune Operatore Kase

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e pėrkushtuar...
 17. Tirane, ofroj vend pune Specialist/e Finance

  Kompania EGS Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore. Nderton objekte ku perfshihen rezidenca individuale, objekte multifamiljare,objekte industriale, qendra...
 18. Tirane, Kerkohet Financier

  Kompania EGS Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore.Nderton objekte ku perfshihen rezidenca individuale, objekte multifamiljare, objekte industriale, qendra...
 19. Tirane, ofroj vend pune Specialist i Shitjeve Elektroshtepiake (Mashkull)

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 20. Tirane, ofroj vend pune Specialist ne sistemet elektrike

  Global Net pjese e Globe Group eshte nje kompani e krijuar qe prej vitit 1996 qe realizon, dizenjim, projektim dhe zbatim ne shitjen me shumice dhe pakice te sistemeve dhe produkteve ne fushat e:...
 21. Tirane, ofroj vend pune specialist ne sistemet e sigurise

  Global Net pjese e Globe Group eshte nje kompani e krijuar qe prej vitit 1996 qe realizon, dizenjim, projektim dhe zbatim ne shitjen me shumice dhe pakice te sistemeve dhe produkteve ne fushat e:...
 22. Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi

  Kompania EGS Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore.Nderton objekte ku perfshihen rezidenca individuale , objekte multifamiljare,objekte industriale, qendra...
 23. Tirane, ofroj vend pune Punetor Magazine

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 24. Tirane, ofroj vend pune Drejtues Teknik

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2002, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 25. Tirane, ofroj vend pune Specialist Burime Njerezore

  Kompania EGS Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore.Nderton objekte ku perfshihen rezidenca individuale , objekte multifamiljare,objekte industriale, qendra...
 26. Elbasan, ofroj vend pune Specialist/e i Shitjeve

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 27. Tirane, ofroj vend pune Kujdes Klienti ne Servis

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e pėrkushtuar...
 28. Tirane, ofroj vend pune Ndihmes Teknik

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2002, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 29. Tirane, ofroj vend pune Ndihmes Operativ ne Dyqan

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
 30. Tirane, ofroj vend pune Financier/e

  Kompania Globe, e krijuar nė vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve mė tė mira nderkombetare me Ēelėsin e suksesit “ Stafin e...
Trego rezultatin 1 deri 30 nga 153
Faqja 1 nga 6 1 2 3 4