Kompania "Unipress" shpk , lider ne fushen mediatike, e perfaqesuar me nje nga gazetat me te medha ne vend, gazeta "Shekulli", Revista " Bota ne vitin ..... " dhe Botimet "Max",
ofron vend pune si...