Shiko Profilin: UpTown Invest - www.njoftime.com
970 HP gjej pronajuaj
Tab Content
No Recent Activity
About UpTown Invest
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
UP TOWN INVEST
Adresa:
Rruga Abdi Kazani, Pall 1, Shkall 2, Nr 8 mbrapa TVSH
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Imobiliare
Specifikat/Specializimi:
SHITJE,BLERJE, QERA, VLERЁSIM TЁ PASURIVE TЁ PALUAJTSHME , INVESTIME ADMINISTRIM MENAXHIM PRONE, PROJEKTIM,
ARKITEKTURE INTERIOR DESIGN, RIKONSTRUKSIONE, SIGURIM PASURIE, ASISTENCЁ KREDIE

kartvizita

Edit Value


Rruga Abdi Kazani, P 8 - Tirane
ndermjet Liceut Artistik dhe RTSH
0672050703 | info@uptowninvest.com | www.uptowninvest.com
Home Page
http://www.uptowninvest.com
Njoftime
7