PDA

Trego pamjen e plotė tė : ofroj vende pune


Seiten : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 [165] 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481

 1. Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin E Hidrosanitareve
 2. Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Elektrik
 3. Shqiperi, ofroj vend pune Gazetare, dhe Menaxhere
 4. Tirane, ofroj vend pune Finance Director
 5. Tirane, ofrohet ND.GUZHINIER, BANAKIER, KAMARIER, PUNONJES FAST-FOOD
 6. Tirane, ofroj vend pune Agjente Marketingu
 7. Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Mekanik
 8. Belgjike, ofroj vend pune Opair (sherbyese dhe babysitter me kohe te plote )
 9. Tirane, ofroj vend pune Elektro-mekanik
 10. Tirane, ofroj vend pune Programues
 11. Tirane, ofroj vend pune Mesues matematike
 12. ofroj vend pune agjente marketingu
 13. Tirane, ofroj vend pune ekonomiste
 14. Tirane, ofroj vend pune Shitese Mobilerie
 15. Fier, ofroj vend pune Financier
 16. Tirane, ofroj vend pune Finance Director
 17. Tirane, ofroj vend pune Audit i Brendshem
 18. Tirane, ofroj vend pune part time Operator Telefonik
 19. Tirane, ofroj vend pune Kodinatore Zyre
 20. Tirane, ofroj vend pune IP/DATA Network Expert/Manager
 21. Tirane, ofroj vend pune Finance Director
 22. Tirane, ofroj vend pune Warehouse Supervisor
 23. Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin e Bojrave
 24. Tirane, ofroj vend pune Ndihmes Financiere
 25. Tirane, ofroj vend pune Switching Expert/Manager
 26. Tirane, ofroj vend pune Supervizor ne Departamentin e Kopshtarise
 27. Tirane, ofroj vend pune Inxhinier/e Mekanik
 28. Tirane, kerkohet menaxher shitjesh ne terren
 29. Tirane, ofroj vend pune Warehouse Supervisor
 30. Tirane, ofroj vend pune Finance Director
 31. Tirane, kerkohet Freelancer Kordinator projektesh per ojf
 32. Tirane, ofroj vend pune Modeling
 33. Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin e Bojrave
 34. Tirane, ofroj vend pune part time Venditore Telefonico
 35. Tirane, ofroj vend pune Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Privat dhe Publik
 36. Tirane, ofroj vend pune part time Operatore telefonico inbound
 37. Tirane, ofroj vend pune Agjente udhetimi/turistik
 38. Durres, ofroj vend pune Punonjese Fast Food-i
 39. Tirane, kerkoj vend pune ekonomiste ose financiere
 40. Tirane, ofroj vend pune Shitese ne dyqanin e Grendene Summerware
 41. Tirane, ofroj vend pune Financier, inventarizues
 42. Tirane, ofroj vend pune Shofer
 43. Shqiperi, ofroj vend pune Freelancer Mesues/se
 44. Tirane, ofroj vend pune Recepsionist(e), part-time
 45. Durres, ofroj vend pune Punetor/specialist prodhimi/montimi fasada objekti
 46. Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste
 47. Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Projektimi Fasadash
 48. Tirane, ofroj vend pune Modelist per veshje pune
 49. Tirane, ofroj vend pune Mekanik
 50. Shqiperi, ofroj vend pune part time agjent-shitjeje,marketing