• Tirane, shes Libra Elektronike eBook 2 Euro

Tirane
Shes EBook te formateve te ndryshme ne gjuhen Angleze dhe Italiane.
Mund te gjej nje numer te madh librash online per kindle ose pajisje te tjera leximi librash, smartphone, tablet, pc, etj.
Me shkruani ne whatsapp per cdo kerkese tuajen. Do t'ju dergoj nje pjese te librit qe keni kerkuar para se te kryeni pagesen, per te provuar qe nuk mashtroj.
Me kryerjen e pageses me paypal, do t'ju dergoj librin/librat ne formatin e plote.
Pagesat vetem me PayPal.

Cel. : +355683903407
 


WhatsApp
Back
Top