• Tirane, ndarje qeraje zyre Kati 0, 25.000 Leke (Nikolla Tupe)

Cmimi Euro
250
Zona/Rruga: Nikolla Tupe, bllok

Super okazion!!!!!

Mundesi per ndarje qeraje; Zyre rreth 20 m2, me kushte optimale
Ambjenti ka tavoline dhe karrige (e mobiluar)

Korridor dhe tualet. Survejim me kamera sigurie.

Qeraja e pergjysmuar: 25.000 ALL
Faturat (drita, uje, internet), pergjysmohen cdo muaj


Per te interesuarit, whatsapp 0692044722

 


WhatsApp
Back
Top