• Tirane,Me Qera Ambjent-Biznesi, sip.100m²,kat±1,Qera 50'000 Lek/muaj, Ndërtes 3-kate rr.Pandeli Vangjeli, pranë ambasadës turke,zona Vilave Amerikane

Cmimi Euro
500
Jepet me Qera: Ambjent-Biznesi/nën-tokë/kati±1,me sipërfaqe funksionale 100m[SUP]2[/SUP], plus hapsirat për rrethë, me mundësi parkimi 2-3 automjete, në ndërtes 3-kateshe, ambjenti është ideale për punishte, magazinim etj.
Zona Vilave Amerikane/3-Vllezërit Kondi/vazhdim rr"Elbasanit" Kjo është një zonë relativisht e re, e zhvilluar në këto 20-vitet e fundit, kryesisht me ndërtime Vilash dhe Ndërtesa banimi 2; 3 deri 4-kate, me hotele dhe lokale të ndryshme dhe pak pallate të larta. Kjo zonë është e aksesueshme/mbërritëshme me makin/autovetur nëpërmjet rrugës së Elbasanit, tek nën-kalimi i Xibrrakut (sot rr.Kuvajtit).
Ndërtesa me 3-kate: Ndërtes/Vile e re, me 3-kate, me bodrum(1/2 kati nën-tokë), endersa kati mbi toke eshte i ngritur nga niveli me 8-shkallë, me konstruksion kollona hekur-beton dhe mure me tulla, e suvatuar nga jashtë, kati nën-tokë ka hyrje më vehte, nga katet e tjera. Ndërtesa/Vila është e rrethuar me murë rrethues, me 2-porta të mëdha hyrëse(edhe për autovetura), me oborrë të bollshëm para Vilës, oborri i shtruar, dhe në anë i gjelbëruar me pemë dekorative dhe me hardhi rrushi etj..
"Ambjenti/Magazina/Kati±1" me Qera: ka një sipërfaqe të brendëshme funksionale prej 100m[SUP]2[/SUP], ndërsa ekziston mundesia edhe per shfrytëzimin e ambjenteve për rrethe, ose edhe e katin e pare. Ndërtesa me 2-kate mbi tokë, me hyrje nga nga jug-perëndimi(faqa ballore dhe më e gjatë), ku është edhe fasada kryesore, ku edhe futja/hyrja është po në ballore, ndërsa futja në ambjentin/katin±1 me qera është po në këtë fasad, por e spostuar pak nga jug-lindja. "Ambjenti me Qera/Ndërtesa" është me oborrë e hapsira, ambjenti në formë katrore, është me kubaturë të lartë mbi 4m, me dritare në formë superluçi në lartësi, në 2-anë/faqe të ambjentit, me dritë dhe ajrosje natyrale, lehtësisht e ajrosëshme. Muret anësorë janë të gjëra, me beton të derdhur, të suvatuar nga brenda e jashtë, me një kollonë në mes të hapsirës…etj. Pranë "Ndërtesës/Ambjentit" gjendet transfomatori për trefzarin e rrymës elektrike, si dhe rrjeti i ujit të pishëm, gjithashtu deri tek hapsira me qera mund të futen furgonet, ndërsa automjetet e gjata trailerat nuk mund të futen.
Përbërja/Forma "Ambjentit" me Qera: "Ambjenti"/Ndërtesa përbëhet nga 2-kate mbi tokë dhe ambjenti që jepet me qera nën-toke ±1, i cili është në formë katrore, e gjithë hapsira funksionale, me një kollonë në mes. Hyrja është ballore dhe në hapsirën me qera është më vehte, në hapsirën e brendëshme funksionale dhe në dy anësorene lartesi gjenden 4-dritare te ngushta per ndriçim dhe ajrosje, ndërsa në 2-anët e tjera nuk kemi dritare. Dyshemeja, është prejt betoni, e rrafshët, ndërsa tavani është me betonin e dedhur pa suvatuar. Forma e përgjithshme e "Ambjentit/Magazinës" është katrore (me përmasa të për-afërta me 10m x 10m), ndërsa lartësia/kubatura është mbi 4m, në të gjithë hapsirën. Gjithashtu, ekziston edhe mundësia e shfrytëzimit të katit të dytë, pasi banesa/ndërtesa nuk është akoma e disponueshme për banim, ndërkohe janë të disponeshme tualetet në çdo hapsirë.
Cilësit "Ambjentit/Magazinës":-konstruksioni i saj me element beton-arme e bën atë mjaft solide dhe të sigurtë për çdo lloj aktiviteti, -madhësia(hasira unike e katit nën-toke ±1)prej 100m[SUP]2[/SUP], -përmasat dhe forma e saj, lejojnë zhvillimin e një game të gjërë aktivitetesh, -freskia, siguria dhe qetësia që ofron ambjenti për çdo llojë aktiviteti, duke qenë nën-tokë, -vend-ndodhja në një zonë/mikro-zonë mjaft të qetë, e disktrete, shumë afër me qendrën dhe të gjitha zonat e tjera të Tiranës, -lehtësirat dhe lirshmëria e aksesit(hyrje-dalje) të mjetve të transporti/furgonave, -me shumë dritë dhe ajrosje natyrale, -hapsira të bollshme funksionale për rrethë ndërtesës dhe e katit të parë mbi tokë, me gjelbërim…etj.
Destinacionet
e mundëshme: Ambjenti/Ndërtesa mundëson shfrytëzimin për shumë lloje biznesesh si; -si punishte për prodhimin bulmetrave (djathë, kos etj), -për prodhimin e produkteve të sallamërisë, të produkteve të konservimit, të pijeve dhe lëngjeve të ndryshme, -si magazinë për produkte të ndryshme ushqimore dhe jo-ushqimore, -si punishte për prodhimin e ëmbëlsirave, -si magazinë për ruajtjen dhe shpërndarjen e lëndëve të para apo mallrave të ndryshme, -si punishte për përpunimn dhe prodhimin e esencave të bimëve medicinale dhe etero-vajore, -si punishte fasoni rrobaqepsi apo këpucari, -si punishte për prodhimin e artikujve prej druri, -si punishte për prodhimin të artikujve të ndryshme prej hejkuri, duralumini, plastike, letre etj, -si punishte apo shtypshkornjë për prodhimin dhe botimin e librave, revistave, gazetave etj.
Dokumentacioni: Ndërtesa është me Çertifikat Pronësie, dhe për Qeranë mbahet kontrate qeraje.
Qeraja Mujore: Jepet me 50'000Leke(reja)/muaj, me parkim, ambjent rrethues etj,përjashtuar shpenzimit korrente ujë, drita,...etj, që përballohen nga qeramarrësi.
Adresa: Rruga "Pandeli Vangjeli", pranë ambasadës turke, në zonën e Vilave Amerikane(pranë rr.3-Vllezërit Kondi), degëzim i rr."Elbasanit", 1.7 km (15-minuta në këmbë) nga Ura Lanës/fillimi i rr.Elbasanit dhe 300m nga Fakulteti Ekonomik/Terminali Autobuzave të Elbasanit. adgss
Cel: 069 62 81 433 adgss
************************************************** *
A&D General Services Studio (A&D.G.S.S-Imobiliare) Real Estate adgss

Adresa: Blv. Bajram Curri, Ndërtesa 258, Kati 1, nr.7
St.Unazës pranë D.P. Policise së Shtetit/përball Min.Jashtme,
Tiranë
Tel: +355(0) 42 340 855
Cel: +355 (0) 69 62 81 433

Email: adstudiosherbimesh@gmail.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top