Tirane, jepet me qera zyre Kati 5, 104 m² 2.162 € (Rezidenca Golden Tower, Mine Peza)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
- Location Rruga + Nr.
- Rezidenca Golden Tower, Mine Peza
- Tipi
- zyre
- Siperfaqja m²
- 104 m²
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 2162 €
Apartament i përshtatur për zyrë për qira – Golden Tower Residence, pranë Rrugës Mine Peza, Tiranë
Një apartament modern i përshtatur për zyrë është në dispozicion për qira në prestigjiozen Golden Tower Residence, vetëm pak hapa larg Rrugës Mine Peza. I vendosur në katin e 5-të të një ndërtese të sapo përfunduar (2025), kjo pronë ofron një adresë të shkëlqyer biznesi në një nga lokacionet më të kërkuara të Tiranës.
Apartamenti ka një sipërfaqe totale prej 104 m² dhe është organizuar me kujdes në:
2 zona të bollshme për zyrë/punë
1 banjo
Kuzhinë plotësisht të pajisur
Zyra është plotësisht e mobiluar dhe gati për përdorim të menjëhershëm, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për biznese si:
Zyra ligjore
Studio IT, dizajni ose arkitekture
Zyra financiare dhe konsulence
Klinika mjekësore
Zyra noteriale
Dhe shërbime të tjera profesionale
Me vendndodhjen e saj kryesore, facilitetet moderne dhe aksesin e lehtë, kjo pronë ofron një ambient të shkëlqyer pune për biznesin tuaj.
Për më shumë informacion ose për të caktuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : +355686092229
Një apartament modern i përshtatur për zyrë është në dispozicion për qira në prestigjiozen Golden Tower Residence, vetëm pak hapa larg Rrugës Mine Peza. I vendosur në katin e 5-të të një ndërtese të sapo përfunduar (2025), kjo pronë ofron një adresë të shkëlqyer biznesi në një nga lokacionet më të kërkuara të Tiranës.
Apartamenti ka një sipërfaqe totale prej 104 m² dhe është organizuar me kujdes në:
2 zona të bollshme për zyrë/punë
1 banjo
Kuzhinë plotësisht të pajisur
Zyra është plotësisht e mobiluar dhe gati për përdorim të menjëhershëm, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për biznese si:
Zyra ligjore
Studio IT, dizajni ose arkitekture
Zyra financiare dhe konsulence
Klinika mjekësore
Zyra noteriale
Dhe shërbime të tjera profesionale
Me vendndodhjen e saj kryesore, facilitetet moderne dhe aksesin e lehtë, kjo pronë ofron një ambient të shkëlqyer pune për biznesin tuaj.
Për më shumë informacion ose për të caktuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : +355686092229
Contact WhatsApp
Location information