• Tirane, jepet me qera zyre Kati 3, 105 m² 1.400 € (Stadiumi Dinamo)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Location Rruga + Nr.
Stadiumi Dinamo
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
105 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
1400

Zyrë me Qira përballë Stadiumit Dinamo | 105 m² | Kati 3 me Ashensor​

✨ Ambient Zyre me Qira pranë Stadiumit Dinamo – Hapësirë Profesionale në Lokacion Strategjik

📍 Përballë Stadiumit Dinamo, Tiranë
📐 Sipërfaqe: 105 m²
🏢 Kati: 3
🛗 Me ashensor
🚗 Mundësi parkimi me pagesë ekstra
💶 Qira: 1,400 €/muaj

Jepet me qira një ambient zyre me sipërfaqe 105 m², i pozicionuar përballë Stadiumit Dinamo, në një nga zonat më të kërkuara dhe më të aksesueshme të Tiranës.

Prona ndodhet në katin e 3-të të një godine me ashensor, duke ofruar një pozicion të përshtatshëm për kompani, studio profesionale, zyra konsulence, klinika, kompani teknologjie apo aktivitete të tjera profesionale.

💼 Pse është një zgjedhje e mirë për biznesin tuaj?

▪️ 105 m² hapësirë funksionale
▪️ Kati 3 me ashensor
▪️ 📍 Pozicion përballë Stadiumit Dinamo
▪️ 🚗 Mundësi parkimi me pagesë ekstra
▪️ 💶 1,400 €/muaj

Lokacioni është një nga avantazhet kryesore të kësaj prone. Pozicioni pranë Bllokut, Liqenit Artificial, Komunës së Parisit dhe akseve kryesore të Tiranës mundëson akses të shpejtë si për stafin, ashtu edhe për klientët dhe partnerët e biznesit.

🚗 Mundësia e parkimit me pagesë ekstra është një tjetër avantazh i rëndësishëm për një ambient zyre në një zonë qendrore të Tiranës.

✨ Një adresë profesionale, sipërfaqe 105 m² dhe pozicion strategjik përballë Stadiumit Dinamo një mundësi ideale për bizneset që kërkojnë një zyrë të mirëpozicionuar në Tiranë.

📞 Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në ambient ne Nr. +355683000973

#ZyreMeQira #ZyreMeQiraTirane #ZyreNeTirane #Zyre105m2 #ZyrePraneDinamos #StadiumiDinamo #ZyrePerBiznes #AmbientZyre #AmbientBiznesi #QiraZyre #QiraTirane #TiranaRealEstate #RealEstateTirane #RealEstateAlbania #OfficeForRent #OfficeForRentTirana #BusinessSpace #ZyreMeParkim #PronaMeQira #TiranaBusiness

Cel. : +355683000973

WhatsApp
Location information
address
Stadiumi Dinamo, Tirane, Shqiperi
Back