Tirane, jepet me qera Vile 3+1+Ballkon Kati 0, 130 m² 1.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Medreseja | Tregu Industrial
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 130 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 1000 €
Jepet me qira vilë 3+1 në një nga zonat më të kërkuara dhe të banuara të Tiranës, pranë Medresesë, në rrugicat karakteristike të Rrugës së Dibrës.
Vila është e organizuar në dy kate, me një planimetri funksionale dhe komode.
Kati i parë përfshin një ambient të bollshëm ndenjeje dhe gatimi të konceptuar open space, një dhomë gjumi dhe një tualet.
Kati i dytë, i aksesueshëm përmes shkallëve të jashtme, përbëhet nga dy dhoma gjumi, një tualet, si dhe një verandë e këndshme; njëra prej dhomave mund të përshtatet sipas nevojave tuaja (zyrë, dhomë fëmijësh apo garderobë).
Të gjitha ambientet janë tërësisht të mobiluara, të pajisura me orendi bashkëkohore dhe ofrojnë kushte shumë të mira jetese.
Vila disponon gjithashtu:
Një zgjedhje perfekte për familje ose për ata që kërkojnë rehati, privatësi dhe akses të shpejtë me qendrën e qytetit.
Çmimi: 1000 € / muaj
Cel: +355 67 700 0771
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni.
Cel. : 355677000771
Vila është e organizuar në dy kate, me një planimetri funksionale dhe komode.
Kati i parë përfshin një ambient të bollshëm ndenjeje dhe gatimi të konceptuar open space, një dhomë gjumi dhe një tualet.
Kati i dytë, i aksesueshëm përmes shkallëve të jashtme, përbëhet nga dy dhoma gjumi, një tualet, si dhe një verandë e këndshme; njëra prej dhomave mund të përshtatet sipas nevojave tuaja (zyrë, dhomë fëmijësh apo garderobë).
Të gjitha ambientet janë tërësisht të mobiluara, të pajisura me orendi bashkëkohore dhe ofrojnë kushte shumë të mira jetese.
Vila disponon gjithashtu:
- 2 poste parkimi të përfshira në çmim
- Oborr privat, ideal për momente relaksi, dreka e darka në natyrë
- Barbecue, lule dhe pemë dekorative që krijojnë një ambient të ngrohtë dhe të qetë
Një zgjedhje perfekte për familje ose për ata që kërkojnë rehati, privatësi dhe akses të shpejtë me qendrën e qytetit.
Çmimi: 1000 € / muaj
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni.
Cel. : 355677000771
Location information