• Tirane, jepet me qera Kapanon ne katin 0, me siperfaqe,250 m², 600 € (Sheshi Garibaldi, Kombinati Tekstil)

Cmimi Euro
600
Zona/Rruga : Sheshi Garibaldi

Ne ish Kombinatin e Tekstileve Tirane, ne Fabriken e Spangos, direkt mbrapa njesise bashkiake nr. 6,
jepet me qira magazine 250 m2 , me lartesi 5,5 metra,
e paisur me energji elektrike 3 faze, uje, ambiente hidrosanitare, parking per disa makina, etj
Kapanoni ndodhet ne nje oborr te rrethuar me mure, ku ka vende parkimi dhe perpunini trailerash.

Cmimi 600 eur/muaj.

Kontakti 0692056770
 


WhatsApp
Back
Top