• Tirane, jepet me qera apartament+verande | Penthouse 4+1 Kati 6, 122 m² 1.200 € (kodra e diellit)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Selite | Kodra e Diellit
Location Rruga + Nr.
kodra e diellit
Tipi
apartament+verande | Penthouse
Siperfaqja m²
122 m²
Nr dhoma
4+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
1200
Jepet me qira Penthouse luksoz 3+1+2 me verandë dhe post parkimi të përfshirë, i pozicionuar në një nga rezidencat më cilësore dhe të sigurta në zonën e Kodrës së Diellit (Rruga Bill Klinton).

Ky apartament ofron privatësi maksimale, administrim të shkëlqyer, qetësi dhe një ambient mjaft familjar. Pozicionohet në katin e 6-të dhe të fundit me pamje tërësisht të lirë e panoramike.

Detajet e Pronës:

• Sipërfaqe Bruto: 140 m² (Sipërfaqe Neto: 122 m²)
  • Kati: 6 (Kat i fundit, me ashensor)
  • Organizimi: Korridor shpërndarës, sallon ndenje i bollshëm dhe i ndriçuar, kuzhinë e veçuar, 3 dhoma gjumi (2 prej tyre me dalje në ballkon), 2 tualete (njëri pjesë e dhomës matrimoniale) dhe një verandë tejet komode e lidhur me sallonin.
  • Investim Premium: Arredim modern dhe tejet cilësor, i projektuar për komfort maksimal dhe i pajisur me pajisje elektro-shtëpiake të markave më të mira në treg. Ofrohet plotësisht i mobiluar në detaj.
Ekstra të përfshira në çmim:

✅ Një post parkimi i dedikuar në katin -1.

✅ Tatimi në burim (15%) i përfshirë në vlerën e qirasë.

Për më shumë informacione ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni në mesazh privat!

Cel. : 0697751967

WhatsApp
Location information
address
kodra e diellit, Tirane, Shqiperi
Back