Tirane, jepet me qera apartament 3+1 Kati 3, 107 m² 800 € (Kodra e Diellit 1)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- Kodra e Diellit 1
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 107 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 800 €
Agjensi Imobiliare Morina jep me qera partament 3+1, 800 euro/muaj
Jepet me qera apartament 3+1, me nje siperfaqe prej 107 m2, dhe gjendet ne katin e 3 te nje pallati te ri me ashensor. Hyrja ka organizim shume te mire ofrohet e gjitha e mobiluar dhe perbehet nga: dhome ndenje, ambient i gatimi, 3 dhoma gjumi, 2 tualete, korridori shperndares dhe ballkoni. Apartament i gjerë në cepin më të sigurt dhe më të qetë të qytetit, i vendosur në një komunitet të sigurt dhe të rrethuar. Perfekt për familje, çifte që kërkojnë rehati, qetësi dhe komoditet.
Agjenti: Mariglen Gjoni!
Cel. : 0694050132
- Tipologjia: 3+1
- Adresa: Rezidenca kodra e diellit 1
- Pallat i ri
- Kati: 3
- I mobiluar
- Cmimi: 800 euro/muaj
Jepet me qera apartament 3+1, me nje siperfaqe prej 107 m2, dhe gjendet ne katin e 3 te nje pallati te ri me ashensor. Hyrja ka organizim shume te mire ofrohet e gjitha e mobiluar dhe perbehet nga: dhome ndenje, ambient i gatimi, 3 dhoma gjumi, 2 tualete, korridori shperndares dhe ballkoni. Apartament i gjerë në cepin më të sigurt dhe më të qetë të qytetit, i vendosur në një komunitet të sigurt dhe të rrethuar. Perfekt për familje, çifte që kërkojnë rehati, qetësi dhe komoditet.
Agjenti: Mariglen Gjoni!
Detajet
Publikuar më 18 Korrik, 2025 në 2:52 pmPërditësuar 18 Korrik, 2025 at 2:52 pm- ID e pronës:MRE-113017
Cel. : 0694050132
Contact WhatsApp
Location information