Tirane, jepet me qera apartament 3+1+Ballkon Kati 3, 110 m² 1.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Square 21 | Parku | Globe
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 110 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 1000 €
Jepet me qera apartament 3+1+2 në Tiranë, pranë zonës së 21 Dhjetorit
Ofrohet për qira një apartament i bollshëm dhe komod në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, pranë 21 Dhjetori. Lokacioni është shumë i favorshëm, me akses të shpejtë drejt qendrës dhe pranë të gjitha faciliteteve të nevojshme për një jetesë të rehatshme familjare.
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati të mirëadministruar me ashensor dhe është i mobiluar dhe sapo restauruar, duke ofruar kushte shumë të mira banimi.
Detaje mbi pronën:
Tipologjia: 3+1+2
Sipërfaqe bruto: 110 m²
Kati: 3
Pallat me ashensor
I mobiluar
Sapo restauruar
Organizimi:
Ambient gatimi i veçuar
Dhomë ndenjeje e bollshme
2 dhoma gjumi
2 tualete
Apartamenti ofron hapësira komode, organizim funksional dhe ndriçim natyral, duke e bërë një zgjedhje ideale për familje ose profesionistë që kërkojnë një zonë të zhvilluar dhe shumë të aksesueshme.
Lokacion shumë i mirë
Qeraja mujore: 1000 Euro / muaj
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni në WhatsApp: 067 672 1999
#shtepi #apartament #qera #tirane #shtepimeqera
Ofrohet për qira një apartament i bollshëm dhe komod në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, pranë 21 Dhjetori. Lokacioni është shumë i favorshëm, me akses të shpejtë drejt qendrës dhe pranë të gjitha faciliteteve të nevojshme për një jetesë të rehatshme familjare.
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati të mirëadministruar me ashensor dhe është i mobiluar dhe sapo restauruar, duke ofruar kushte shumë të mira banimi.
Detaje mbi pronën:
Tipologjia: 3+1+2
Sipërfaqe bruto: 110 m²
Kati: 3
Pallat me ashensor
I mobiluar
Sapo restauruar
Organizimi:
Ambient gatimi i veçuar
Dhomë ndenjeje e bollshme
2 dhoma gjumi
2 tualete
Apartamenti ofron hapësira komode, organizim funksional dhe ndriçim natyral, duke e bërë një zgjedhje ideale për familje ose profesionistë që kërkojnë një zonë të zhvilluar dhe shumë të aksesueshme.
#shtepi #apartament #qera #tirane #shtepimeqera
Location information