Tirane, jepet me qera apartament 3+1+Ballkon Kati 1, 100 m² 550 € (selite)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- selite
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 550 €
Apartament 3+1 me Qera-Selit-(VR006)
Vendndodhja: Selitë, Tiranë
Tipologjia: 3+1
Organizimi: Pjesë e një shtëpie private
Gjendja: Totalisht i mobiluar
Çmimi:550€
Jepet me qera apartament 3+1 në zonën e qetë dhe të preferuar të Selitës, Tiranë.
Apartamenti është pjesë e një shtëpie private, duke ofruar privatësi, komoditet dhe kushte shumë të mira banimi – ideal për familje ose persona që kërkojnë një ambient të qetë e të rehatshëm.
Karakteristikat:
•
3 dhoma gjumi
•
1 sallon + kuzhinë
•
1 tualet
•
3 ballkone
•
Totalisht i mobiluar
Përshkrimi:
Apartamenti është i ndriçuar natyralisht, me organizim funksional dhe mobilim praktik, që krijon një atmosferë të ngrohtë familjare.
Një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë qetësi, hapësirë dhe komoditet në një nga zonat më të dëshiruara të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR006
Cel. : 069 673 4461
Jepet me qera apartament 3+1 në zonën e qetë dhe të preferuar të Selitës, Tiranë.
Apartamenti është pjesë e një shtëpie private, duke ofruar privatësi, komoditet dhe kushte shumë të mira banimi – ideal për familje ose persona që kërkojnë një ambient të qetë e të rehatshëm.
•
•
•
•
•
Apartamenti është i ndriçuar natyralisht, me organizim funksional dhe mobilim praktik, që krijon një atmosferë të ngrohtë familjare.
Një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë qetësi, hapësirë dhe komoditet në një nga zonat më të dëshiruara të Tiranës.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information