Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 9, 100 m² 1.400 € (Parku Olimpik)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Parku Olimpik
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 9
- Cmimi Euro
- 1400 €
TEK RRUGA E KOSOVAREVE APARTAMENT 2+1 ME QERA!
APARTAMENT MODERN 2+1 ME QIRA – RRUGA E KOSOVARËVE, PRANË OLIMPIKUT, TIRANË
Jepet me qira një apartament luksoz 2+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe elitare të Tiranës – Rruga e Kosovarëve, vetëm disa hapa larg kompleksit Olimpik dhe me akses të shpejtë në Bllok, Liqenin Artificial dhe qendrën e qytetit.
Karakteristikat e pronës:
• Sipërfaqe e bollshme: 100 m²
• Kati: 9 në një pallat të ri, modern dhe me ashensor
• 2 dhoma gjumi
• 1 sallon i madh me kuzhinë të përfshirë
• 1 banjo moderne
• 1 ballkon me pamje të hapur dhe ndriçim natyral
Apartamenti është i mobiluar me stil bashkëkohor, me arredim cilësor dhe funksionalitet maksimal, duke ofruar çdo komoditet për një jetesë të rehatshme dhe të nivelit të lartë. Ambienti është i mirëorganizuar, me dritare të mëdha që sigurojnë ndriçim të bollshëm gjatë gjithë ditës dhe një ndjesi hapësinore shumë të këndshme.
Zona Rruga e Kosovarëve është një ndër më të preferuarat në Tiranë, për shkak të:
• Sigurisë dhe qetësisë që ofron
• Afërsisë me institucione arsimore, palestra, supermarkete dhe restorante cilësore
• Infrastruktura moderne dhe shërbime të plota brenda lagjes
? Çmimi i qirasë: 1.400 €/muaj
Ideale për një familje, çift ose profesionistë që kërkojnë të jetojnë në një zonë elitare me standard të lartë jetese.

TEK RRUGA E KOSOVAREVE APARTAMENT 2+1 ME QERA!
APARTAMENT MODERN 2+1 ME QIRA – RRUGA E KOSOVARËVE, PRANË OLIMPIKUT, TIRANË Jepet me qira një apartament luksoz 2+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe elitare të Tiranës – Rruga e Kosovarëve, vetëm disa hapa larg kompleksit Olimpik dhe me akses të shpejtë në Bllok, Liqenin...

Cel. : +355693167606
Contact WhatsApp
Location information