Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 8, 145 m² 800 € (Blloku)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 145 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 800 €
Apartament me qera 2+1 - Blloku (VR003)
Apartament 2+1 me Qera – Blloku
Vendodhja: Blloku, Tiranë
Sipërfaqe: 145 m²
Kati: 8 (jo i fundit)
Çmimi: 800€ (i panegociueshëm)
Tipologji: 2+1
Me ashensor
🛋 Organizimi:
🛏 2 Dhoma gjumi të bollshme
🛋 Sallon i madh e i ndriçuar
🍽 Kuzhinë më vete me pajisje të reja (përfshirë lavastovilje)
1 Tualet modern
Verandë e madhe që rrethon apartamentin – ideale për relaks, barbekju apo kënd kafeje
Përshkrim:
Apartament modern me mobilim të ri, ndodhet në një pallat të mirëmbajtur në zemër të Bllokut, me ashensor funksional dhe administrim cilësor. Ambienti ofron një sipërfaqe totale prej 145 m² dhe organizim të bollshëm me dy dhoma gjumi, sallon të madh dhe verandë që rrethon të gjitha ambientet kryesore. I pajisur me 3 kondicionerë për ngrohje dhe ftohje, si dhe lavastovilje të përfshirë në kuzhinën moderne.
I përshtatshëm për familjarë ose çifte që kërkojnë qetësi, komoditet dhe jetesë cilësore në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës. Veranda e gjerë e bën këtë apartament të veçantë, duke ofruar hapësirë ideale për relaks apo ambient social.
Jetoni me stil në zemër të qytetit, në një ambient të shtrirë, të ndriçuar dhe tërësisht të mobiluar për komoditetin tuaj maksimal!
Kontaktoni në nr. +355 69 673 4461
VR003
Cel. : +355 69 673 4461
Apartament 2+1 me Qera – Blloku

🛋 Organizimi:
🛏 2 Dhoma gjumi të bollshme
🛋 Sallon i madh e i ndriçuar
🍽 Kuzhinë më vete me pajisje të reja (përfshirë lavastovilje)

Apartament modern me mobilim të ri, ndodhet në një pallat të mirëmbajtur në zemër të Bllokut, me ashensor funksional dhe administrim cilësor. Ambienti ofron një sipërfaqe totale prej 145 m² dhe organizim të bollshëm me dy dhoma gjumi, sallon të madh dhe verandë që rrethon të gjitha ambientet kryesore. I pajisur me 3 kondicionerë për ngrohje dhe ftohje, si dhe lavastovilje të përfshirë në kuzhinën moderne.
I përshtatshëm për familjarë ose çifte që kërkojnë qetësi, komoditet dhe jetesë cilësore në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës. Veranda e gjerë e bën këtë apartament të veçantë, duke ofruar hapësirë ideale për relaks apo ambient social.

Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp
Location information