Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 7, 80 m² 600 € (materniteti ri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 1 Ali Demi | Tregu Elektrik
- Location Rruga + Nr.
- materniteti ri
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 600 €
Apartament 2+1 me Qera – Materniteti i Ri, Tiranë
Jepet me qera apartament i bollshëm 2+1 në një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të shpejtë në kryeqytet, pranë Maternitetit të Ri . Apartamenti ndodhet në katin e 7-të të një godine të mirëadministruar me ashensor, duke ofruar qetësi dhe një pamje panoramike të qytetit.
Karakteristikat e Pronës:
Tipologjia: 2+1 (Dhomë ndenje + Kuzhinë, 2 Dhoma Gjumi, Tualet)
Sipërfaqja: 80 m²
Kati: 7(me ashensor)
Çmimi: 600 €/muaj
Përshkrimi i Brendshëm:
Apartamenti ka një organizim funksional me hapësira të mirëndriçuara natyralisht gjatë gjithë ditës. Ambienti i ndenjes është i integruar me zonën e gatimit, ndërsa dhomat e gjumit ofrojnë komoditetin e nevojshëm për një familje ose profesionistë.
Avantazhet e Lokacionit:
Aksesibilitet: Lidhje e drejtpërdrejtë me Bulevardin Bajram Curri dhe qendrën e qytetit.
Transporti Publik: Stacione urbani shumë pranë (Linja L4, Materniteti i Ri – Qendër).
Shërbime: Supermarkete, farmaci, kopshte dhe shkolla në distancë ecjeje.
Ambient Familjar: Zonë e qetë dhe e sigurt, e preferuar për banim afatgjatë.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : 0694685693
Jepet me qera apartament i bollshëm 2+1 në një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të shpejtë në kryeqytet, pranë Maternitetit të Ri . Apartamenti ndodhet në katin e 7-të të një godine të mirëadministruar me ashensor, duke ofruar qetësi dhe një pamje panoramike të qytetit.
Karakteristikat e Pronës:
Tipologjia: 2+1 (Dhomë ndenje + Kuzhinë, 2 Dhoma Gjumi, Tualet)
Sipërfaqja: 80 m²
Kati: 7(me ashensor)
Çmimi: 600 €/muaj
Përshkrimi i Brendshëm:
Apartamenti ka një organizim funksional me hapësira të mirëndriçuara natyralisht gjatë gjithë ditës. Ambienti i ndenjes është i integruar me zonën e gatimit, ndërsa dhomat e gjumit ofrojnë komoditetin e nevojshëm për një familje ose profesionistë.
Avantazhet e Lokacionit:
Aksesibilitet: Lidhje e drejtpërdrejtë me Bulevardin Bajram Curri dhe qendrën e qytetit.
Transporti Publik: Stacione urbani shumë pranë (Linja L4, Materniteti i Ri – Qendër).
Shërbime: Supermarkete, farmaci, kopshte dhe shkolla në distancë ecjeje.
Ambient Familjar: Zonë e qetë dhe e sigurt, e preferuar për banim afatgjatë.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : 0694685693
Location information