Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 151 m² 1.800 € (Altana Luxury Residence - Komuna e Parisit - Kompleksi Dinamo, Shqipëri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 151 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 1800 €
Jepet me qira ambient komercial në katin e tretë të një prej godinave më prestigjoze dhe luksoze të Tiranës, Altana Luxury Residence, pranë Kompleksit Dinamo.
Përbërja e ambientit:
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni!
Përbërja e ambientit:
- Një sallë e madhe pune: Hapësirë e bollshme për zhvillimin e aktiviteteve biznesore të ndryshme.
- Dy dhoma të veçuar: Përshtatshme për përdorim si zyra të pavarura, dhoma menaxhimi ose ambiente të tjera funksionale.
- Dy ballkone të aksesueshëm: Një ballkon nga salloni dhe tjetri nga dhoma e gjumit, që ofrojnë mundësi për relaksim dhe ajër të freskët.
- Një koridor shpërndarës: I cili lidh ambientet dhe mundëson qarkullim të lehtë në gjithë hapësirën.
- Dy tualete: Të pajisura me të gjitha nevojat moderne për higjienën e stafit dhe klientëve.
- Mundësi për post parkimi me çmim ekstra, duke ofruar mundësi të përshtatshme për parkimin e automjeteve.
- Çmimi është bruto, dhe përfshin taksat prej 15%.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni!
Location information