Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 125 m² 1.200 € (21 Dhjetori)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Location Rruga + Nr.
- 21 Dhjetori
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 125 m²
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 1200 €
Apartament 2+1 me Qera- 21 Dhjetori (VR008)
Apartament 2+1 me Qera – 21 Dhjetori
Vendndodhja: 21 Dhjetori, Tiranë
Sipërfaqja: 125 m²
Kati: 3 (me ashensor)
🛋 Mobilim: Super Luksoz
Tualete: 2
Ballkone: 2
Çmimi: 1200 €/muaj
🛋 Organizimi i brendshëm:
* 2 dhoma gjumi
* 1 sallon me kuzhinë
* 2 tualete
Përshkrimi:
Në një nga zonat më të preferuara të kryeqytetit, në 21 Dhjetori, ofrohet me qira një apartament modern dhe komod me sipërfaqe prej 125 m², i ndodhur në katin e 3-të të një ndërtese të re me ashensor.
Organizohet në 2 dhoma gjumi, sallon me kuzhinë të përbashkët, 2 tualete funksionale dhe 2 ballkone me ndriçim natyral.
Apartamenti është i mobiluar në mënyrë super luksoze, duke ofruar një ambient të rehatshëm, elegant dhe të gatshëm për banim.
Një zgjedhje ideale për këdo që kërkon cilësi të lartë jetese dhe afërsi me çdo shërbim të përditshëm.
Për më shumë informacion ose për një vizitë:
Na kontaktoni në 069 673 4461
⚜VR008
Cel. : 069 673 4461

🛋 Mobilim: Super Luksoz

🛋 Organizimi i brendshëm:
* 2 dhoma gjumi
* 1 sallon me kuzhinë
* 2 tualete

Në një nga zonat më të preferuara të kryeqytetit, në 21 Dhjetori, ofrohet me qira një apartament modern dhe komod me sipërfaqe prej 125 m², i ndodhur në katin e 3-të të një ndërtese të re me ashensor.
Organizohet në 2 dhoma gjumi, sallon me kuzhinë të përbashkët, 2 tualete funksionale dhe 2 ballkone me ndriçim natyral.
Apartamenti është i mobiluar në mënyrë super luksoze, duke ofruar një ambient të rehatshëm, elegant dhe të gatshëm për banim.
Një zgjedhje ideale për këdo që kërkon cilësi të lartë jetese dhe afërsi me çdo shërbim të përditshëm.

Na kontaktoni në 069 673 4461
⚜VR008
Cel. : 069 673 4461
Contact WhatsApp
Location information