• Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 117 m² 1.200 € (Rruga e Durresit)

Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga e Durresit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
117 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
1200
Jepet me qira apartament 2+1+2 + post parkimi në Rrugën e Durrësit – Lokacion strategjik pranë qendrës së Tiranës

Nëse jeni në kërkim të një apartamenti që kombinon komoditetin me një lokacion të shkëlqyer, kjo pronë është zgjedhja ideale. E pozicionuar në Rrugën e Durrësit, një nga zonat më të kërkuara dhe më të zhvilluara të Tiranës, apartamenti ofron akses të menjëhershëm në qendrën e qytetit, lidhje të shpejtë me Unazën e Vogël dhe daljet kryesore të Tiranës.

Zona është e njohur për infrastrukturën e zhvilluar dhe të gjitha facilitetet që ofron: institucione arsimore, qendra shëndetësore, supermarkete, farmaci, banka, restorante, kafene, transport publik dhe çdo shërbim i nevojshëm për një jetesë komode. Një zgjedhje ideale për familje, profesionistë apo këdo që vlerëson kursimin e kohës dhe lëvizjen e shpejtë në qytet.

Sipërfaqja
Bruto: 117.44 m²
Neto: 99.27 m²
Organizimi
Ambient i bollshëm ndenjeje dhe gatimi
2 dhoma gjumi
2 tualete
2 ballkone
Karakteristika
Kati i 3-të i një ndërtimi të ri
Plotësisht i mobiluar
I investuar me materiale dhe punime cilësore
Parket në të gjitha ambientet
Kondicioner në çdo ambient
Ambiente funksionale dhe të ndriçuara natyralisht
Post parkimi në katin -1, i përfshirë në çmim

Ky apartament ofron kombinimin ideal të lokacionit premium, komoditetit dhe cilësisë së investimit, duke e bërë një mundësi të shkëlqyer për këdo që dëshiron të jetojë pranë qendrës së Tiranës, me akses të shpejtë në çdo drejtim të qytetit.

ID e Pronës: Legacy145940
Ka hipoteke: Po

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.

Contact WhatsApp
Location information
address
Rruga e Durresit, Tirane, Shqiperi
Back