Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 2, 70 m² 500 € (Brryli)
- Tirane
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 500 €
Apartament 2+1 me qera-Brryli (VR005)
Jepet me qira apartament 2+1 te Brryli
Ofrohet për qira një apartament komod dhe i mirëmbajtur me tipologji 2+1, i ndodhur në një nga zonat më të kërkuara dhe të lidhura të Tiranës – Brryli.
Apartamenti ndodhet në katin e dytë të një pallati ekzistues, me sipërfaqe 70 m², dhe ofrohet i mobiluar plotësisht, gati për t’u banuar menjëherë.
Karakteristikat e apartamentit:
Tipologji: 2 dhoma gjumi + sallon + kuzhinë e veçuar + banjo + ballkon
Sipërfaqe: 70 m²
Kati: 2 (në pallat ekzistues, me mirëmbajtje të rregullt)
Mobilim: I kompletuar me të gjitha orenditë e nevojshme
Çmimi: 500 euro në muaj
Pozicioni dhe avantazhet:
Zona e Brrylit ofron qasje të shpejtë në qendër të Tiranës dhe është e lidhur me linjat kryesore të transportit urban. Në afërsi ndodhen:
Shkolla dhe kopshte
Supermarkete, farmaci dhe shërbime të ndryshme
Zona është e qetë, rezidenciale dhe ideale për familje apo profesionistë që kërkojnë rehati dhe akses të shpejtë në çdo pjesë të qytetit.
Për më shumë informacion apo për të rezervuar një vizitë në apartament, ju lutem kontaktoni në:0696734461
VR005
Cel. : 0696734461
Jepet me qira apartament 2+1 te Brryli
Ofrohet për qira një apartament komod dhe i mirëmbajtur me tipologji 2+1, i ndodhur në një nga zonat më të kërkuara dhe të lidhura të Tiranës – Brryli.
Apartamenti ndodhet në katin e dytë të një pallati ekzistues, me sipërfaqe 70 m², dhe ofrohet i mobiluar plotësisht, gati për t’u banuar menjëherë.
Karakteristikat e apartamentit:
Pozicioni dhe avantazhet:
Shkolla dhe kopshte
Supermarkete, farmaci dhe shërbime të ndryshme
Zona është e qetë, rezidenciale dhe ideale për familje apo profesionistë që kërkojnë rehati dhe akses të shpejtë në çdo pjesë të qytetit.
Cel. : 0696734461
Contact WhatsApp
Location information