Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 2, 125 m² 750 € (Stadiumi Dinamo)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Location Rruga + Nr.
- Stadiumi Dinamo
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 125 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 750 €
Apartament 2+1 për qira | Komuna e Parisit Kompleksi Dinamo
Ky apartament ndodhet në një nga zonat më të preferuara dhe të zhvilluara të Tiranës, Komuna e Parisit- Kompleksi Dinamo. Zona ofron qasje të menjëhershme me autostradën, afërsi me qendra tregtare, supermarkete, kopshte, shkolla, si dhe të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode.
Pallat me ashensor, me mirëadministrim dhe akses të sigurt.
Organizimi i brendshëm:
Sallon ndenjeje i bollshëm i lidhur me ambientin e gatimit
2 Dhoma gjumi komode
2 Tualete
Ballkon i madh me dalje nga dhoma e ndenjes, që ofron ndriçim natyral dhe ajrim të mirë
Apartamenti është totalisht i mobiluar dhe gati për banim
I pajisur me kondicioner për ngrohje dhe ftohje
Apartamenti ndodhet në kat të ndërmjetëm dhe ka ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, falë orientimit të mirë dhe planimetrisë funksionale.
I përshtatshëm për familjarë apo individë që kërkojnë një jetesë cilësore në një zonë të zhvilluar të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për një vizitë nga afër, na kontaktoni!
Cel. : Cel. : 355 69 707 1110
Ky apartament ndodhet në një nga zonat më të preferuara dhe të zhvilluara të Tiranës, Komuna e Parisit- Kompleksi Dinamo. Zona ofron qasje të menjëhershme me autostradën, afërsi me qendra tregtare, supermarkete, kopshte, shkolla, si dhe të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode.

Sallon ndenjeje i bollshëm i lidhur me ambientin e gatimit
2 Dhoma gjumi komode
2 Tualete
Ballkon i madh me dalje nga dhoma e ndenjes, që ofron ndriçim natyral dhe ajrim të mirë
Apartamenti është totalisht i mobiluar dhe gati për banim
I pajisur me kondicioner për ngrohje dhe ftohje

Cel. : Cel. : 355 69 707 1110
Location information