Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 2, 101 m² 450 € (Kinostudio)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 4 Kinostudio | Porcelan
- Location Rruga + Nr.
- Kinostudio
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 101 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 450 €
Apartament 2+1 me qera - Kinostudio (VR007)
Apartament 2+1 me Qera-Kinostudio
Apartament 2+1 me Qira –Kinostudio
Vendndodhja:Kinostudio ,Tiranë
Sipërfaqja: 100m²
Kati:2(shtepi private)
•Çmimi: 450€/muaj(me parkim te perfshire)
•pa parkim te perfshire i diskutueshem
🛋 Organizimi:
* 2+1
* Aneks
* Ballkon
*
parkim i perfshire
Përshkrim:
Jepet me qira apartament 2+1 në zonën e Kinostudios, një nga zonat më të qeta dhe familjare të Tiranës. Apartamenti përbëhet nga dy dhoma gjumi, një dhomë ndenjeje me kuzhinë të veçuar, tualet dhe ballkon. Është i mobiluar në mënyrë funksionale dhe ndodhet në një godinë të mirëmbajtur, me akses të lehtë në transport urban, shkolla, markete dhe shërbime të ndryshme. Ambienti është i ndriçuar natyralisht dhe i përshtatshëm për familje apo çifte që kërkojnë rehati dhe komoditet në jetesën e përditshme.
Për më shumë informacion ose për një vizitë, kontakto tani!
Kontaktoni në nr.: 0696734461
⚜ Kodi: VR007
Cel. : 0696734461
Apartament 2+1 me Qera-Kinostudio

•pa parkim te perfshire i diskutueshem
🛋 Organizimi:
* 2+1
* Aneks
* Ballkon
*

Jepet me qira apartament 2+1 në zonën e Kinostudios, një nga zonat më të qeta dhe familjare të Tiranës. Apartamenti përbëhet nga dy dhoma gjumi, një dhomë ndenjeje me kuzhinë të veçuar, tualet dhe ballkon. Është i mobiluar në mënyrë funksionale dhe ndodhet në një godinë të mirëmbajtur, me akses të lehtë në transport urban, shkolla, markete dhe shërbime të ndryshme. Ambienti është i ndriçuar natyralisht dhe i përshtatshëm për familje apo çifte që kërkojnë rehati dhe komoditet në jetesën e përditshme.

⚜ Kodi: VR007
Cel. : 0696734461
Contact WhatsApp
Location information