Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 1, 800 m² 800 € (kodra e diellit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- kodra e diellit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 800 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 800 €
Apartament 2+1 me Qira – Kodra e Diellit (VR111)
Vendndodhja: Kodra e Diellit
Sipërfaqja: 110 m²
🏗 Gjendja: Totalisht i ri, i investuar me sistem kapotë
🛋 Mobilimi: Totalisht i mobiluar me mobilje të reja dhe moderne
Qiraja mujore: 800 €
Opsion shtesë: Mundësi parkimi brenda pallatit
Përshkrim:
Jepet me qira apartament luksoz 2+1 në zonën e Kodra e Diellit, një ndër zonat më të kërkuara dhe më të qeta të Tiranës.
Apartamenti ndodhet në një objekt të investuar totalisht, me sistem termoizolues kapotë dhe ndërtesë bashkëkohore. Është i sapo mobiluar me mobilje moderne dhe cilësore, duke ofruar një ambient komod, elegant dhe plot dritë natyrale. Pallati është i mirëadministruar dhe ofron mundësi parkimi brenda territorit të tij. Një zgjedhje ideale për familjarë ose individë që kërkojnë komfort, stil dhe jetesë cilësore në një nga zonat më të mira të kryeqytetit.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR111
Cel. : 069 673 4461
🏗 Gjendja: Totalisht i ri, i investuar me sistem kapotë
🛋 Mobilimi: Totalisht i mobiluar me mobilje të reja dhe moderne
Jepet me qira apartament luksoz 2+1 në zonën e Kodra e Diellit, një ndër zonat më të kërkuara dhe më të qeta të Tiranës.
Apartamenti ndodhet në një objekt të investuar totalisht, me sistem termoizolues kapotë dhe ndërtesë bashkëkohore. Është i sapo mobiluar me mobilje moderne dhe cilësore, duke ofruar një ambient komod, elegant dhe plot dritë natyrale. Pallati është i mirëadministruar dhe ofron mundësi parkimi brenda territorit të tij. Një zgjedhje ideale për familjarë ose individë që kërkojnë komfort, stil dhe jetesë cilësore në një nga zonat më të mira të kryeqytetit.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information