Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 5, 80 m² 800 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 800 €
Jepet me Qira Apt 2+1+2, tek “Gjimnazi Partizani”, 800 €!
Në një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara për banim në Tiranë, pranë rrugës Ali Pashe Gucia, ofrohet me qira një apartament komod dhe plotësisht i mobiluar, ideal për familje që kërkojnë rehati dhe akses të shpejtë në çdo pjesë të qytetit.
Organizimi i pronës:
* Ambient ndenje i bollshëm me kënd ngrënie
* 2 dhoma gjumi komode
* 2 tualete
* Korridor shpërndarës funksional
* 1 ballkon
Detaje të apartamentit:
* Kati i 5, me ashensor
* Certifikate Pronesie
* I mobiluar plotësisht me te gjitha pajisjet elektrishtepiake, kondicioner ne cdo dhome, panel diellor,
* Ndodhet në një zonë me infrastrukturë të zhvilluar dhe akses të lehtë në transport publik, shkolla, markete dhe shërbime të ndryshme.
Një zgjedhje ideale për familje me fëmijë ose për këdo që kërkon komoditet dhe cilësi jetese në një zonë strategjike të qytetit.
*Çmimi i Qirase Mujore eshte ne leke.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni 069 868 6036
Cel. : 069 868 6036
Në një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara për banim në Tiranë, pranë rrugës Ali Pashe Gucia, ofrohet me qira një apartament komod dhe plotësisht i mobiluar, ideal për familje që kërkojnë rehati dhe akses të shpejtë në çdo pjesë të qytetit.
* Ambient ndenje i bollshëm me kënd ngrënie
* 2 dhoma gjumi komode
* 2 tualete
* Korridor shpërndarës funksional
* 1 ballkon
* Kati i 5, me ashensor
* Certifikate Pronesie
* I mobiluar plotësisht me te gjitha pajisjet elektrishtepiake, kondicioner ne cdo dhome, panel diellor,
* Ndodhet në një zonë me infrastrukturë të zhvilluar dhe akses të lehtë në transport publik, shkolla, markete dhe shërbime të ndryshme.
*Çmimi i Qirase Mujore eshte ne leke.
Cel. : 069 868 6036
Location information