• Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 96 m² 1.500 €

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
96 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1500
Ky apartament elegant 2+1+2 është në dispozicion për qira në Rrugën e Kosovarëve, një nga lagjet rezidenciale më prestigjioze dhe më të kërkuara të Tiranës. I vendosur në mënyrë ideale vetëm disa hapa larg Parkut të Madh të Tiranës, apartamenti ofron një kombinim të jashtëzakonshëm të rehatisë, komoditetit dhe mjedisit të bukur natyror.

Vendosur në katin e katërt, apartamenti ka një sipërfaqe totale prej 95.5 m² dhe ofron një planim praktik të dizajnuar për një jetesë të rehatshme çdo ditë. Orientimi i shkëlqyer i lejon pronës të marrë dritë natyrale gjatë gjithë ditës, duke krijuar hapësira të brendshme të ndritshme, të ngrohta dhe mikpritëse.

Apartamenti është organizuar me një dhomë ndenjeje të bollshme të lidhur me kuzhinën, dy dhoma gjumi të rehatshme, dy banja dhe një ballkon me pamje të bukura që përballen me Parkun e Madh dhe Liqenin e Tiranës. Peizazhi i qetë me gjelbërim dhe drita e bollshme e ditës krijojnë një atmosferë relaksuese, duke qëndruar në një nga vendndodhjet më qendrore të qytetit.

Një përfitim shtesë është vendparkimi privat, i cili ofron komoditet dhe siguri në njërën nga zonat më të ngarkuara rezidenciale të Tiranës.

Vendndodhja ofron akses të menjëhershëm në Liqenin Artificiel, qendrën e qytetit, shkollat ndërkombëtare, qendrat e biznesit, restorantet, kafene, qendrat e fitnesit, supermarketet dhe të gjitha shërbimet thelbësore të përditshme, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për familje, profesionistë dhe ekspatriatë.

Cel. : +355 68 545 3333

WhatsApp
Location information
address
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini, Tirane, Shqiperi
Back