Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 140 m² 1.800 € (Kompleksi Delijorgji)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 140 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 1800 €
Apartament Luksoz 2+1+ post parkimi për Qira te Kompleksi Delijorgjji
Tipologjia: 2+1 |
2 Tualete |
1 Post Parkimi
Vendndodhja: Rruga e Kavajës, në rrugë kryesore
Çmimi: 1800€ Bruto
Ofrohet me qira një apartament modern dhe i mobiluar në mënyrë luksoze, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – direkt në Rrugën e Kavajës. Prona ndodhet në një godinë cilësore, me akses të menjëhershëm në rrugët kryesore dhe pranë të gjitha faciliteteve të nevojshme.
Karakteristikat kryesore:
Sipërfaqe e bollshme dhe organizim funksional
2 dhoma gjumi të ndriçuara natyralisht
2 tualete të pajisura me sanitare moderne
Ambient ndenjeje dhe gatimi me dizajn bashkëkohor
Mobilim cilësor dhe detaje luksi në çdo kënd
Post parkimi i përfshirë në çmim
Ky apartament është ideal për banim afatgjatë ose për klientë që kërkojnë komoditet dhe stil në një nga zonat më të frekuentuara të qytetit.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni!
Cel. : 0693498107

Ofrohet me qira një apartament modern dhe i mobiluar në mënyrë luksoze, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – direkt në Rrugën e Kavajës. Prona ndodhet në një godinë cilësore, me akses të menjëhershëm në rrugët kryesore dhe pranë të gjitha faciliteteve të nevojshme.
Karakteristikat kryesore:
Sipërfaqe e bollshme dhe organizim funksional
2 dhoma gjumi të ndriçuara natyralisht
2 tualete të pajisura me sanitare moderne
Ambient ndenjeje dhe gatimi me dizajn bashkëkohor
Mobilim cilësor dhe detaje luksi në çdo kënd
Post parkimi i përfshirë në çmim
Ky apartament është ideal për banim afatgjatë ose për klientë që kërkojnë komoditet dhe stil në një nga zonat më të frekuentuara të qytetit.

Cel. : 0693498107
Location information