Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 75 m² 400 € (Rruga Aleksander Konda)
- Tirane

- Nr. Njesia - Zona me e afert?
 - 1 Poligrafiku | Autotraktoret | Shkoze

- Location Rruga + Nr.
 - Rruga Aleksander Konda

- Tipi
 - apartament

- Siperfaqja m²
 - 75 m²

- Nr dhoma
 - 2+1

- Kati
 - Kati 3

- Cmimi Euro
 - 400 €

Qira, Apartament 2+1+blk, Kompleksi Tom Doshit – Shkoze, 40,000 Lek/Muaj
Karakteristika te prones:
– Apartament 2+1
– Zona Shkoze
– Rruga Aleksander Konda
– Kompleksi Tom Doshit
– Pallat i ri
– Kati 3 me ashensor
– I mobiluar
– Siperfaqja 75m²
– Cmimi 40,000 Lek
Jepet me qira Apartament 2+1+blk, i cili ndodhet ne katin e 3 te nje pallati me ashensor ne Shkoze, Kompleksi i Tom Doshit.
Organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, tualeti dhe ballkoni.
Vetem njera dhome gjumi eshte bosh, por ofrohet e kompletuar nga pronari sipas kerkeses.
Disponojme video!!
Kompleksi ndodhet ne nje zone e cila i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme, prane supermarketeve, farmacive, lokaleve, etj.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!

Cel. : 0692061214

Karakteristika te prones:
– Apartament 2+1
– Zona Shkoze
– Rruga Aleksander Konda
– Kompleksi Tom Doshit
– Pallat i ri
– Kati 3 me ashensor
– I mobiluar
– Siperfaqja 75m²
– Cmimi 40,000 Lek
Jepet me qira Apartament 2+1+blk, i cili ndodhet ne katin e 3 te nje pallati me ashensor ne Shkoze, Kompleksi i Tom Doshit.
Organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, tualeti dhe ballkoni.
Vetem njera dhome gjumi eshte bosh, por ofrohet e kompletuar nga pronari sipas kerkeses.
Disponojme video!!
Kompleksi ndodhet ne nje zone e cila i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme, prane supermarketeve, farmacive, lokaleve, etj.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692061214

Location information