Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 60 m² 450 € (Kodra e Diellit, Rruga Bill Klinton, Tiranë)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- Kodra e Diellit, Rruga Bill Klinton, Tiranë
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 60 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 450 €
(Jam agjent)
Apartament 2+1 me qira te Kodra e Diellit, Rruga Bill Klinton, Tiranë
Adresa: Kodra e Diellit, Rruga Bill Klinton, Tiranë
Sipërfaqe totale: 60 m²
Sipërfaqe neto: 55 m²
Kati: 3
Tipologjia: 2+1
Numri i dhomave të gjumit: 2
Numri i tualeteve: 1
Ashensor: Po
Ballkon: Po
Përshkrimi:
Jepet me qira një apartament 2+1 në një ndër zonat më të preferuara të Tiranës, te Kodra e Diellit, në rrugën Bill Klinton. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të një pallati të mirëadministruar me ashensor dhe ka një sipërfaqe totale prej 60 m². Organizohet në një sallon me ambient gatimi, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ballkon.
Apartamenti është totalisht i mobiluar dhe i përshtatshëm për familje ose çifte.
Kushtet e kontratës përfshijnë akt noterial, ndërsa taksat mbulohen nga pronari.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : 0699785120

Jepet me qira një apartament 2+1 në një ndër zonat më të preferuara të Tiranës, te Kodra e Diellit, në rrugën Bill Klinton. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të një pallati të mirëadministruar me ashensor dhe ka një sipërfaqe totale prej 60 m². Organizohet në një sallon me ambient gatimi, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ballkon.
Apartamenti është totalisht i mobiluar dhe i përshtatshëm për familje ose çifte.
Kushtet e kontratës përfshijnë akt noterial, ndërsa taksat mbulohen nga pronari.

Cel. : 0699785120
Location information