Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 100 m² 900 € (Myslym SHyr)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 900 €
Në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Myslym Shyri, ofrohet me qira një apartament 2+1 i mobiluar me stil dhe me të gjitha kushtet për një jetesë komode. Apartamenti ndodhet në katin e 2-të të një pallati ekzistues dhe ka një organizim shumë funksional: një ambient ndenjeje së bashku me kuzhinën, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një koridor shpërndarës.
Ky apartament është ideuar posaçërisht për jetesën e një çifti. Dhoma e dytë mund të përshtatet në mënyrë fleksibile si zyrë për punë nga shtëpia, dhomë palestre, depo ose edhe si një nursery për çiftet në pritje të një fëmije.
Për komoditetin tuaj maksimal, apartamenti përfshin edhe shërbimin mujor të një pastruese profesionale, e paguar nga ne, që kujdeset për një pastrim të thelluar të hapësirës duke ju lejuar të shijoni më shumë kohën tuaj të lirë pa shqetësime.
Për më shumë informacion ose për të prenotuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0696082222
Ky apartament është ideuar posaçërisht për jetesën e një çifti. Dhoma e dytë mund të përshtatet në mënyrë fleksibile si zyrë për punë nga shtëpia, dhomë palestre, depo ose edhe si një nursery për çiftet në pritje të një fëmije.
Për komoditetin tuaj maksimal, apartamenti përfshin edhe shërbimin mujor të një pastruese profesionale, e paguar nga ne, që kujdeset për një pastrim të thelluar të hapësirës duke ju lejuar të shijoni më shumë kohën tuaj të lirë pa shqetësime.
Për më shumë informacion ose për të prenotuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0696082222
Location information