- Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 2, 86 m² 950 € (Rruga e Durresit, Kafe Flora, Qender)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 10 Rr. Durresit | Prokuroria
- Location Rruga + Nr.
- Rruga e Durresit, Kafe Flora, Qender
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 86 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 950 €
APARTAMENT LUXURY ME QIRA – RR. DURRËSIT, PRANË KAFE FLORËS, TIRANË
Në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, jepet me qira apartament 2+1, me sipërfaqe 86 m², ndodhur në katin e 2-të të një pallati ekzistues.
Apartamenti është totalisht i rinovuar, me mobilim dhe elektro-shtëpiake krejtësisht të reja, duke ofruar standard të lartë komoditeti dhe stil bashkëkohor në çdo detaj.
Hapësira e ndriçuar, ambientet e kuruara dhe dizajni modern e bëjnë këtë apartament zgjedhjen ideale për jetesë urbane me klas.
Çmimi: 950 € / muaj neto
Një banesë elegante që kombinon luksin, komoditetin dhe pozicionin perfekt në zemër të qytetit.
Kontakto për një vizitë në pronë ose më shumë informacion!
0697002229

Cel. : +355697002229

Në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, jepet me qira apartament 2+1, me sipërfaqe 86 m², ndodhur në katin e 2-të të një pallati ekzistues.
Apartamenti është totalisht i rinovuar, me mobilim dhe elektro-shtëpiake krejtësisht të reja, duke ofruar standard të lartë komoditeti dhe stil bashkëkohor në çdo detaj.
Hapësira e ndriçuar, ambientet e kuruara dhe dizajni modern e bëjnë këtë apartament zgjedhjen ideale për jetesë urbane me klas.
Çmimi: 950 € / muaj neto
Një banesë elegante që kombinon luksin, komoditetin dhe pozicionin perfekt në zemër të qytetit.
Kontakto për një vizitë në pronë ose më shumë informacion!
0697002229
Cel. : +355697002229
Contact WhatsApp

Location information