Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 1, 99 m² 500 € (Ne fillim te bulevardit Migjeni,Astir)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Location Rruga + Nr.
- Ne fillim te bulevardit Migjeni,Astir
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 99 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 500 €
Apartament 2+1 me qira në një nga zonat më të kërkuara të Astirit, pranë fillimit të Bulevardit Migjeni (te rrethrrotullimi).
Vendndodhja: Astir,Bulevardi Migjeni
:Kati: +1
:Orientimi: Jug-Lindje
:Qeraja: 50.000 lekë/muaj
:Siperfaqja: 99m2
:Me ashensor
Apartamenti organizohet në:
* Sallon të bollshëm dhe ambient gatimi
* 2 dhoma gjumi
* 2 tualete
* Ballkon
Prona ofron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës falë orientimit shumë të favorshëm jug-lindje. Apartamenti është i mobiluar dhe i pajisur me të gjitha elektroshtepiaket e nevojshme për një jetesë komode, si edhe me kondicioner në sallon.
Zona është shumë e përshtatshme për familje, me komunitet të qetë dhe ambiente të sigurta për fëmijë poshtë pallatit. Gjithashtu, ndodhet vetëm 5 minuta larg stacionit të autobusit dhe pranë çdo shërbimi të nevojshëm si markete, farmaci, furra buke dhe dyqane të ndryshme.
Preferohen çifte ose familjarë.
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, kontaktoni në privat.
Cel. : +355 69 481 0090
:Siperfaqja: 99m2
:Me ashensor
Apartamenti organizohet në:
* Sallon të bollshëm dhe ambient gatimi
* 2 dhoma gjumi
* 2 tualete
* Ballkon
Prona ofron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës falë orientimit shumë të favorshëm jug-lindje. Apartamenti është i mobiluar dhe i pajisur me të gjitha elektroshtepiaket e nevojshme për një jetesë komode, si edhe me kondicioner në sallon.
Zona është shumë e përshtatshme për familje, me komunitet të qetë dhe ambiente të sigurta për fëmijë poshtë pallatit. Gjithashtu, ndodhet vetëm 5 minuta larg stacionit të autobusit dhe pranë çdo shërbimi të nevojshëm si markete, farmaci, furra buke dhe dyqane të ndryshme.
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, kontaktoni në privat.
Cel. : +355 69 481 0090
Location information