• Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Aneks+Ballkon , 105 m² 1.100 € (Rruga “ Qemal Stafa “ - Pranë “Qëndra Lincoln”)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
105 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
1100
Rent / Jepet me qira Apartament 2+1

📍 Vendndodhja: Rruga “ Qemal Stafa “ - Pranë “Qëndra Lincoln” / Lincoln Center 1

📐 Sipërfaqja 105 m²
🚾 2 Tualet
🛌 2 Dhomë gjumi
🛋 E mobiluar
❄ Sistem kondicionimi
🛜 Internet
🛗 2 Ashensor

📍 Vendodhja e apartamentit është shumë e favorshme pasi mund të aksesosh fare lehtë qëndrën e Tiranës - Pazari i Ri etj. Pranë aparatmentit ndodhen të gjitha facilitetet e mundshme si Markete - Restorante të ndryshme - Shkolla për femijë - Institucione etj

✅ Apartamenti është i pa banuat më parë dhe i mobiluar me të gjitha orenditë e nevojshme për një jetesë sa më komode. Të përfshira: Lavastovilje - Lavatrice Larje & Tharje

💶 Çmimi: 1.100 € / Muaj

Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, më kontaktoni ‪+355 69 80 20 202‬

@access_property_albania

#qira #tirane #apartament #pazariri #mobiluar #ashensor #ballkon #qender #aparealestate #accesspropertyalbania

Rent / For rent Apartment 2+1

📍 Location: “Qemal Stafa” Street - Near “Lincoln Center” / Lincoln Center 1

📐 Area 105 m²
🚾 2 Toilets
🛌 2 Bedrooms
🛋 Furnished
❄ Air conditioning system
🛜 Internet
🛗 2 Elevators

📍 The location of the apartment is very favorable as you can easily access the center of Tirana - New Bazaar etc. Near the apartment there are all possible facilities such as Markets - Various Restaurants - Schools for children - Institutions etc.

✅ The apartment is previously uninhabited and furnished with all the necessary furnishings for a comfortable life. Included: Dishwasher - Washing Machine Washer & Dryer

💶 Price: €1,100 / Month

For more information or a property visit, contact me +355 69 80 20 202

@access_property_albania

#rent #tirane #apartment #market #furnished #elevator #balcony #center #apartmentrealestate #accesspropertyalbania

Cel. : +355698020202

WhatsApp
Location information
address
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada, Tirane, Shqiperi
Back