Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Aneks+Ballkon , 105 m² 1.100 € (Rruga “ Qemal Stafa “ - Pranë “Qëndra Lincoln”)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 105 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 1100 €
Rent / Jepet me qira Apartament 2+1
Vendndodhja: Rruga “ Qemal Stafa “ - Pranë “Qëndra Lincoln” / Lincoln Center 1
Sipërfaqja 105 m²
2 Tualet
2 Dhomë gjumi
🛋 E mobiluar
❄ Sistem kondicionimi
🛜 Internet
2 Ashensor
Vendodhja e apartamentit është shumë e favorshme pasi mund të aksesosh fare lehtë qëndrën e Tiranës - Pazari i Ri etj. Pranë aparatmentit ndodhen të gjitha facilitetet e mundshme si Markete - Restorante të ndryshme - Shkolla për femijë - Institucione etj
Apartamenti është i pa banuat më parë dhe i mobiluar me të gjitha orenditë e nevojshme për një jetesë sa më komode. Të përfshira: Lavastovilje - Lavatrice Larje & Tharje
Çmimi: 1.100 € / Muaj
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, më kontaktoni +355 69 80 20 202
@access_property_albania
#qira #tirane #apartament #pazariri #mobiluar #ashensor #ballkon #qender #aparealestate #accesspropertyalbania
Rent / For rent Apartment 2+1
Location: “Qemal Stafa” Street - Near “Lincoln Center” / Lincoln Center 1
Area 105 m²
2 Toilets
2 Bedrooms
🛋 Furnished
❄ Air conditioning system
🛜 Internet
2 Elevators
The location of the apartment is very favorable as you can easily access the center of Tirana - New Bazaar etc. Near the apartment there are all possible facilities such as Markets - Various Restaurants - Schools for children - Institutions etc.
The apartment is previously uninhabited and furnished with all the necessary furnishings for a comfortable life. Included: Dishwasher - Washing Machine Washer & Dryer
Price: €1,100 / Month
For more information or a property visit, contact me +355 69 80 20 202
@access_property_albania
#rent #tirane #apartment #market #furnished #elevator #balcony #center #apartmentrealestate #accesspropertyalbania
Cel. : +355698020202

🛋 E mobiluar
❄ Sistem kondicionimi
🛜 Internet

Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, më kontaktoni +355 69 80 20 202
@access_property_albania
#qira #tirane #apartament #pazariri #mobiluar #ashensor #ballkon #qender #aparealestate #accesspropertyalbania
Rent / For rent Apartment 2+1

🛋 Furnished
❄ Air conditioning system
🛜 Internet

For more information or a property visit, contact me +355 69 80 20 202
@access_property_albania
#rent #tirane #apartment #market #furnished #elevator #balcony #center #apartmentrealestate #accesspropertyalbania
Cel. : +355698020202
Location information