Tirane, jepet me qera apartament 2+1 , 95 m² 1.300 € (ID: 530161009-1038)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Location Rruga + Nr.
- ID: 530161009-1038
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 95 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 1300 €
Super apartament me qira në Rrugën e Elbasanit pranë Liceut Artistik
Jepet me qira një apartament modern dhe i sapo investuar, i pabanuar më parë, në një nga zonat më elitare dhe të kërkuara të kryeqytetit. Pozicioni i tij ofron qetësi, siguri dhe akses të menjëhershëm në qendër të qytetit, me afërsi ndaj institucioneve arsimore, transportit urban, dyqaneve, bareve dhe ambienteve kulturore.
Detaje të apartamentit:
Tipologji: 1+1
Statusi: I ri dhe i pabanuar më parë
Mobilim: Totalisht i sapo arreduar me stil modern dhe funksional
Organizimi:
Sallon i bollshëm dhe i ndriçuar
Dhoma e gjumit komode
Tualet i pajisur me elementë cilësorë
Ballkon me pamje të lirë
Post parkimi i përfshirë
Apartamenti ndodhet në një objekt cilësor dhe të mirëmbajtur. Investimi i bërë përfshin pajisje dhe mobilim të ri, duke ofruar një standard të lartë jetese. Ndriçimi natyral është i pranishëm gjatë gjithë ditës, falë pozicionimit optimal.
Një mundësi ideale për një individ ose çift që kërkon rehati, stil dhe jetesë në një zonë qendrore të Tiranës. Tatim i perfshire ne cmim.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, na kontaktoni!
Cel. : +355697017102
Jepet me qira një apartament modern dhe i sapo investuar, i pabanuar më parë, në një nga zonat më elitare dhe të kërkuara të kryeqytetit. Pozicioni i tij ofron qetësi, siguri dhe akses të menjëhershëm në qendër të qytetit, me afërsi ndaj institucioneve arsimore, transportit urban, dyqaneve, bareve dhe ambienteve kulturore.

Tipologji: 1+1
Statusi: I ri dhe i pabanuar më parë
Mobilim: Totalisht i sapo arreduar me stil modern dhe funksional
Organizimi:

Cel. : +355697017102
Location information