Tirane, jepet me qera apartament 2+1+2 Kati 1, 620 € (Don Bosko)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Don Bosko
- Tipi
- apartament
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 620 €
NE DON BOSKO APARTAMENT 2+1+2 PER QERA!
Apartament 2+1+2 për Qera në Don Bosko, përballë Vizion Plus
-Çmimi: 620€/muaj
-Tipologji: 2 Dhoma Gjumi + Ambient ndenje dhe gatimi + 2 Tualete + 2 Ballkone
-Kati: 1
Në një nga zonat më të kërkuara dhe të mirëorganizuara të Tiranës, ofrohet për qera një apartament 2+1+2, i pozicionuar në katin e parë të një pallati të mirëmbajtur, përballë Vizion Plus-it në Don Bosko. Zona është familjare dhe e aksesueshme, me të gjitha facilitetet në afërsi – supermarkete, shkolla, kopshte dhe linja urbane.
Apartamenti ka një organizim shumë funksional dhe është i ndriçuar mirë gjatë gjithë ditës. Ambienti i ndenjes është i bollshëm, me dalje në një ballkon të këndshëm, gjithashtu dhe njëra nga dhomat e gjumit ka dalje në ballkonin tjetër. Kuzhina është së bashku me ambientin e ndenjes, ndërsa të dyja dhomat e gjumit janë komode, me garderoba të dedikuara. Prania e dy tualeteve e bën jetesën më komode, veçanërisht për familje apo çifte.
-Një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë rehatinë dhe prakticitetin në një nga lagjet më të mira të kryeqytetit.

NE DON BOSKO APARTAMENT 2+1+2 PER QERA!
Apartament 2+1+2 për Qera në Don Bosko, përballë Vizion Plus -Çmimi: 620€/muaj -Tipologji: 2 Dhoma Gjumi + Ambient ndenje dhe gatimi + 2 Tualete + 2 Ballkone -Kati: 1 Në një nga zonat më të kërkuara dhe të mirëorganizuara të Tiranës, ofrohet për qera një apartament 2+1+2, i pozicionuar në katin...

Cel. : +355692055138
Contact WhatsApp
Location information