Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 8, 72 m² 580 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 72 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 580 €
APARTAMENT 1+1 ME QIRA – KODRA E DIELLIT, RRUGA FRANK BARDHI
Jepet me qira apartament 1+1, i pozicionuar në Kodin e Diellit, Rruga Frank Bardhi, një nga zonat më të kërkuara dhe të preferuara të Tiranës.
Apartamenti ndodhet në katin e 8-të të një pallati të ri dhe të mirëadministruar, i pajisur me ashensor. Ka një sipërfaqe prej 72 m² bruto dhe 67 m² neto dhe ofrohet totalisht i mobiluar, gati për banim.
Organizimi:
Sallon i bollshëm së bashku me ambientin e gatimit
1 dhomë gjumi
1 tualet
2 ballkone
Apartamenti ofron ambiente funksionale, ndriçim të mirë dhe kushte komode për një jetesë cilësore.
Zona: Kodra e Diellit, Rruga Frank Bardhi
Kati: 8
Sipërfaqe: 72 m² bruto / 67 m² neto
Mobilimi: Totalisht i mobiluar
Çmimi: 580 €/muaj neto
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : 0684009100
Jepet me qira apartament 1+1, i pozicionuar në Kodin e Diellit, Rruga Frank Bardhi, një nga zonat më të kërkuara dhe të preferuara të Tiranës.
Apartamenti ndodhet në katin e 8-të të një pallati të ri dhe të mirëadministruar, i pajisur me ashensor. Ka një sipërfaqe prej 72 m² bruto dhe 67 m² neto dhe ofrohet totalisht i mobiluar, gati për banim.
Organizimi:
Sallon i bollshëm së bashku me ambientin e gatimit
1 dhomë gjumi
1 tualet
2 ballkone
Apartamenti ofron ambiente funksionale, ndriçim të mirë dhe kushte komode për një jetesë cilësore.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : 0684009100
Location information