Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 5, 90 m² 500 € (don bosko)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
- Location Rruga + Nr.
- don bosko
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 90 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 500 €
Apartament me Qera 1+1 – Don Bosko (VR004)
Adresa: Zona Don Bosko
Ndodhet: Kati 5, pallat me ashensor
Sipërfaqja: 90 m²
Tipologjia: 1+1 + verandë
Organizimi: 1 sallon, 1 dhomë gjumi, 1 kuzhinë e veçantë, 1 banjo, 1 verandë
Mobilim: Sipas gjendjes aktuale (mund të mobilohet sipas nevojës)
Ndriçim: Natyral, ambient i qetë dhe i përshtatshëm për banim
Çmimi: 50,000 Lek / muaj
Kodi i agjentit: VR004
Përshkrimi:
Jepet me qira apartament 1+1 me sipërfaqe 90 m² në zonën e Don Boskos, . Ndodhet në katin e 5-të të një pallati me ashensor dhe ofron një ambient të qetë dhe të aksesueshëm.
Apartamenti ka organizim funksional me sallon të bollshëm, dhomë gjumi, kuzhinë të veçantë, banjo dhe verandë. Zona ofron qasje të lehtë në markete, stacione transporti dhe shërbime të tjera të përditshme.
Do të jetë i lirë për banim më datë 10 dhjetor 2025, duke e bërë këtë apartament një zgjedhje ideale për banim të rehatshëm në një nga zonat e kërkuara të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Kodi i agjentit: VR004
Cel. : 069 673 4461
Përshkrimi:
Jepet me qira apartament 1+1 me sipërfaqe 90 m² në zonën e Don Boskos, . Ndodhet në katin e 5-të të një pallati me ashensor dhe ofron një ambient të qetë dhe të aksesueshëm.
Apartamenti ka organizim funksional me sallon të bollshëm, dhomë gjumi, kuzhinë të veçantë, banjo dhe verandë. Zona ofron qasje të lehtë në markete, stacione transporti dhe shërbime të tjera të përditshme.
Do të jetë i lirë për banim më datë 10 dhjetor 2025, duke e bërë këtë apartament një zgjedhje ideale për banim të rehatshëm në një nga zonat e kërkuara të Tiranës.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information