Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 4, 61 m² 550 € (laprake dritan hoxha)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Laprake | Spitali ushtarak | Hygeia
- Location Rruga + Nr.
- laprake dritan hoxha
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 61 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 550 €
Apartament 1+1 me qira – Kompleksi E88, Rruga Dritan Hoxha, Tiranë
Jepet me qira apartament modern 1+1, i pozicionuar në katin e 4-t të Kompleksit E88, në Rrugën Dritan Hoxha – një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të shpejtë drejt qendrës së qytetit dhe Unazës.
Karakteristikat e pronës:
Tipologjia: 1+1
Kati: 4
Sipërfaqe neto: 52.20 m²
Sipërfaqe totale: 60.62 m²
Ambient ndenjie me kuzhinë
1 dhomë gjumi
1 tualet
Ballkon
Ndriçim natyral dhe organizim funksional
Apartamenti ndodhet në një kompleks të ri me standarde bashkëkohore ndërtimi, i pajisur me ashensor, administrim dhe ambiente të mirëmbajtura. Pozicioni ofron afërsi me transportin urban, shkolla, universitete, supermarkete dhe çdo shërbim të nevojshëm për një jetesë komode.
Qiraja: 550.000 lekë të vjetra / muaj (55.000 lekë të reja).
I përshtatshëm për individë ose çifte që kërkojnë një apartament cilësor në një nga rezidencat më të reja të zonës.
Cel. : 0683277179
Jepet me qira apartament modern 1+1, i pozicionuar në katin e 4-t të Kompleksit E88, në Rrugën Dritan Hoxha – një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të shpejtë drejt qendrës së qytetit dhe Unazës.
Karakteristikat e pronës:
Tipologjia: 1+1
Kati: 4
Sipërfaqe neto: 52.20 m²
Sipërfaqe totale: 60.62 m²
Ambient ndenjie me kuzhinë
1 dhomë gjumi
1 tualet
Ballkon
Ndriçim natyral dhe organizim funksional
Apartamenti ndodhet në një kompleks të ri me standarde bashkëkohore ndërtimi, i pajisur me ashensor, administrim dhe ambiente të mirëmbajtura. Pozicioni ofron afërsi me transportin urban, shkolla, universitete, supermarkete dhe çdo shërbim të nevojshëm për një jetesë komode.
I përshtatshëm për individë ose çifte që kërkojnë një apartament cilësor në një nga rezidencat më të reja të zonës.
Cel. : 0683277179
Location information