Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 70 m² 450 € (Allias)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 4 Spitali | Allias | Tufine
- Location Rruga + Nr.
- Allias
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 450 €
Ofrohet për qira apartament luksoz 1+1 me standard të lartë banimi, i pozicionuar në katin e 3-të të një pallati ekzistues në zonën e Alliasit. Prona është e sapo arreduar, me investim cilësor dhe mobilim modern, e pabanuar më parë, duke ofruar ambiente komode dhe funksionale për një jetesë bashkëkohore.Apartamenti organizohet në një sallon ndenjeje me arredim elegant, një dhomë gjumi komode, koridor të bollshëm shpërndarës dhe ambient gatimi të sistemuar në mënyrë praktike në ballkon të mbyllur me vetrata xhami me hapje, duke optimizuar hapësirën dhe funksionalitetin e pronës.Çdo detaj është menduar për të ofruar komoditet maksimal, ku apartamenti disponon parket në të gjitha ambientet, mobilim të ri, pajisje elektroshtëpiake të kompletuara, garderobë funksionale dhe sistem kondicionimi, duke krijuar kushte optimale për banim.Pozicionimi në zonën e Alliasit mundëson akses të lehtë në transport publik, markete, institucione arsimore dhe shërbime të tjera të nevojshme, duke e bërë pronën të përshtatshme për një jetesë praktike dhe komode.Ky apartament përfaqëson një mundësi ideale për ata që kërkojnë një pronë moderne, me investim cilësor dhe gati për banim të menjëhershëm.
Për më shumë informacion ose për një vizite në pronë, kontaktoni:
Illyrian HomeMbi themele të forta
Adresa: Pazari i Ri, Tiranë
Telefon: 0694535107
Email: www.illyrianhome.alIllyrian Home – Partneri juaj i besuar në blerje, shitje dhe qira pronash.
Cel. : 0694535107
Për më shumë informacion ose për një vizite në pronë, kontaktoni:
Illyrian HomeMbi themele të forta
Adresa: Pazari i Ri, Tiranë
Telefon: 0694535107
Email: www.illyrianhome.alIllyrian Home – Partneri juaj i besuar në blerje, shitje dhe qira pronash.
Karakteristikat e Pronës
- Tipologjia: 1+1
- Kati: 3
- Pallat ekzistues
- Apartament i sapo arredar dhe i pabanuar më parë
- Standard i lartë mobilimi
- Parket në të gjitha ambientet
- Dhomë gjumi me garderobë
- Ambient gatimi i sistemuar në ballkon të mbyllur me vetrata xhami me hapje
- Pajisje elektroshtëpiake të kompletuara
- Kondicioner
- Koridor i bollshëm shpërndarës