Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 65 m² 550 € (Bllok - Bllok - Bllok, Shqipëri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 65 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 550 €
Përshkrimi i Apartamentit për Qira 1+1 me Kuzhinë të Veçuar në Bllok
Ky apartament i ofruar për qira ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Bllok, një lokacion i njohur për mundësitë e shumta për argëtim, kafe, restorante dhe akses të lehtë në qendër të qytetit. Apartamenti është i pozicionuar në katin e katërt të një pallati ekzistues dhe të mirëmbajtur.
Përbërja e apartamentit:
Cel. : 0692070047
Ky apartament i ofruar për qira ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Bllok, një lokacion i njohur për mundësitë e shumta për argëtim, kafe, restorante dhe akses të lehtë në qendër të qytetit. Apartamenti është i pozicionuar në katin e katërt të një pallati ekzistues dhe të mirëmbajtur.
Përbërja e apartamentit:
- Sallon i ndritshëm me ballkon: Zona e sallonit është e hapur dhe e ndriçuar natyralisht, duke ofruar një hapësirë komode për pushim dhe aktivitetet e përditshme.
- Dhoma e gjumit: E veçuar dhe e përshtatshme për gjumë të qetë, kjo dhomë ofron një atmosferë intime dhe relaksuese.
- Ambienti i gatimit i veçuar: Kuzhina është e ndarë nga salloni, duke ofruar më shumë hapësirë dhe komoditet për gatim dhe ruajtje.
- I mobiluar: Apartamenti është i mobiluar me mobilje moderne dhe të përshtatshme për jetesën e përditshme, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të këndshme.
- Vendodhje e shkëlqyer: Apartamenti ndodhet në një zonë të preferuar të Tiranës, me afërsi në qendra tregtare, bare, restorante dhe mundësi transporti.
Cel. : 0692070047
Location information