Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 3, 47 m² 350 € (kashar)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 QTU | Kashar | Casa Italia
- Location Rruga + Nr.
- kashar
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 47 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 350 €
Jepet me qira apartament modern 1+1 në kompleksin e ri dhe mjaft të kërkuar "Univers City", shumë pranë Qendrës Tregtare QTU. Apartamenti është i pabanuar më parë dhe ofron kushte ideale e komode banimi.
Detajet e pronës:• Sipërfaqe bruto: 56.4 m² (Sipërfaqe neto: 47.8 m²)• Ndodhet në katin e 3-të (me ashensor funksional)• Organizimi: 1 dhomë ndenjeje + kuzhinë, 1 dhomë gjumi, 1 tualet dhe ballkon.• Plotësisht i mobiluar me mobilie dhe pajisje elektreshtëpiake të reja e cilësore.• Zona ofron të gjitha facilitetet e nevojshme si farmaci, supermarket, siguri dhe akses të shpejtë me autostradën.
Çmimi: 350 €/muajPër më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni në privat!
Cel. : 0697751967
Detajet e pronës:• Sipërfaqe bruto: 56.4 m² (Sipërfaqe neto: 47.8 m²)• Ndodhet në katin e 3-të (me ashensor funksional)• Organizimi: 1 dhomë ndenjeje + kuzhinë, 1 dhomë gjumi, 1 tualet dhe ballkon.• Plotësisht i mobiluar me mobilie dhe pajisje elektreshtëpiake të reja e cilësore.• Zona ofron të gjitha facilitetet e nevojshme si farmaci, supermarket, siguri dhe akses të shpejtë me autostradën.
Çmimi: 350 €/muajPër më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni në privat!
Cel. : 0697751967
Location information