• Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 2, 98 m² 500 €

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
98 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
500
Ky apartament 1+1 i mobiluar ofrohet për qira pranë zonës së Liqenit Artificial dhe Kopshtit Botanik, në një nga zonat më të preferuara dhe të qeta rezidenciale të Tiranës. Pozicionimi i tij ofron një kombinim ideal mes qetësisë, gjelbërimit dhe aksesit të shpejtë në zonat kryesore të qytetit.

Me një sipërfaqe totale prej 98 m², apartamenti ndodhet në katin e 2-të dhe ofron ambiente të bollshme, të organizuara në mënyrë funksionale për një jetesë komode afatgjatë. Prona është e mobiluar plotësisht dhe e gatshme për banim të menjëhershëm, duke e bërë një zgjedhje praktike për individë ose çifte që kërkojnë rehati dhe hapësirë.

Ambienti i ndenjjes është i ndriçuar natyralisht dhe i organizuar në mënyrë funksionale, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse. Kuzhina është e integruar në hapësirën e përbashkët, ndërsa dhoma e gjumit ofron privatësi dhe komoditet për jetën e përditshme.

Vendndodhja pranë Liqenit Artificial, Kopshtit Botanik dhe zyrave të AESS e bën këtë apartament një zgjedhje shumë të mirë për ata që dëshirojnë të jetojnë në një zonë të qetë, por njëkohësisht pranë çdo shërbimi të nevojshëm.

Pikat Kryesore:​

● Sipërfaqe totale: 98 m²
● Tipologjia: 1+1
● Dhomë gjumi: 1
● Kati: 2
● I mobiluar plotësisht
● Ambiente të bollshme dhe funksionale
● Pranë zonës së Liqenit Artificial
● Afër Kopshtit Botanik
● Afër zyrave AESS
● Zonë e qetë dhe e preferuar rezidenciale
● E përshtatshme për banim afatgjatë
● Akses i lehtë në shërbime, transport dhe qendër të qytetit
● Gati për banim të menjëhershëm

Ky apartament përfaqëson një mundësi shumë të mirë për ata që kërkojnë një banesë të rehatshme, të mobiluar dhe në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës.

Kontaktoni:​

Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
1780927426797.webp

Cel. : +355 68 545 3333

WhatsApp
Location information
address
5 Liqeni thate | Kopshti Botanik, Tirane, Shqiperi
Back