• Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 2, 65 m² 500 € (21 Dhjetori, pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit, përballë konvikteve)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
21 Dhjetori, pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit, përballë konvikteve
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
500
(Jam agjent)

📢 🏠 Jepet me Qira Apartament 1+1 Luksoz tek 21 Dhjetori, përballë Konvikteve të Inxhinierisë
📍 Adresa: 21 Dhjetori, pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit, përballë konvikteve
📐 Sipërfaqe totale: 65 m²
📏 Sipërfaqe neto: 65 m²
🏢 Kati: 1 banim / kati 2 teknik
🏘️ Tipologjia: 1+1
🛏️ Numri i dhomave të gjumit: 1
🛁 Numri i tualeteve: 1
🛗 Ashensor: Jo

📝 Përshkrimi:
Jepet me qira një super apartament 1+1 luksoz, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – tek 21 Dhjetori, përballë konvikteve të Inxhinierisë.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri të vitit 2003 dhe është totalisht i rinovuar me materiale tepër cilësore dhe mobilim modern me dru cilësor.
Organizohet në një sallon me kuzhinë të përbashkët, një dhomë gjumi dhe një tualet. Është i mobiluar plotësisht dhe i pajisur me të gjitha elektroshtepiaket e nevojshme për një jetesë komode, duke përfshirë:
Lavatriçe-tharëse
Lavastovilje
Divan që shndërrohet në krevat
Kondicioner në çdo dhomë
Zona ofron shumë lehtësi dhe akses të menjëhershëm në shërbime të ndryshme si transport publik, supermarkete, kafene dhe institucione arsimore.

📞 Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!

Cel. : 0699785120

WhatsApp
Location information
address
21 Dhjetori, pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit, përballë konvikteve, Tirane, Shqiperi
Back