Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 13, 1.200 € (Rr. Mine Peza)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 10 Rr. Durresit | Prokuroria
- Location Rruga + Nr.
- Rr. Mine Peza
- Tipi
- apartament
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 13
- Cmimi Euro
- 1200 €
Jepet me qira apartament 1+1 i mobiluar – Golden Tower
Ju prezantojmë një apartament 1+1 të mobiluar me standarde të larta, i pozicionuar në Golden Tower, një nga godinat më të njohura rezidenciale në qendër të qytetit, pranë institucioneve kryesore dhe një game të plotë shërbimesh.
Apartamenti ndodhet në katin e 13-të dhe ofron pamje panoramike mbi qytetin.
Projektimi dhe mobilimi janë realizuar me fokus në funksionalitet dhe detaje cilësore, duke krijuar një ambient modern dhe të balancuar. Mobilimi përfshin elementë dizajni nga marka të njohura, përfshirë Pierre Cardin (Prestige Home).
Materiale premium si quarzi, druri dhe lëkura janë kombinuar me teknologji smart, e cila përfshin:
Dyshemeja është e realizuar me dru inxhinierik dhe pllakë, ku ambientet me pllakë janë të pajisura me sistem ngrohjeje në dysheme, duke garantuar komoditet gjatë gjithë vitit.
Organizimi:
Tarifa mujore e administrimit dhe interneti janë të përfshira në çmim.
Apartamenti është i pabanuar më parë.
Vendndodhja: Golden Tower – Qendër
Qira: 1,200 € / muaj
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : +355696261162
Ju prezantojmë një apartament 1+1 të mobiluar me standarde të larta, i pozicionuar në Golden Tower, një nga godinat më të njohura rezidenciale në qendër të qytetit, pranë institucioneve kryesore dhe një game të plotë shërbimesh.
Apartamenti ndodhet në katin e 13-të dhe ofron pamje panoramike mbi qytetin.
Projektimi dhe mobilimi janë realizuar me fokus në funksionalitet dhe detaje cilësore, duke krijuar një ambient modern dhe të balancuar. Mobilimi përfshin elementë dizajni nga marka të njohura, përfshirë Pierre Cardin (Prestige Home).
Materiale premium si quarzi, druri dhe lëkura janë kombinuar me teknologji smart, e cila përfshin:
- Kontroll inteligjent të perdeve
- Kontroll të ndriçimit
- Kontroll të pajisjeve
Dyshemeja është e realizuar me dru inxhinierik dhe pllakë, ku ambientet me pllakë janë të pajisura me sistem ngrohjeje në dysheme, duke garantuar komoditet gjatë gjithë vitit.
Organizimi:
- Ambient ndenjeje me kuzhinë
- 1 dhomë gjumi
- 1 tualet
- Ballkon funksional që lidh ambientet kryesore
Tarifa mujore e administrimit dhe interneti janë të përfshira në çmim.
Apartamenti është i pabanuar më parë.
Cel. : +355696261162
Location information